Mere Meyers under træet?

Juletræet med sin pynt venter på, vi får begyndt. For nu er det nu: Efter 24 dages forventnings- og handlingsfyldt kalenderhygge, skal sidste låge åbnes. Julegerningen takker af, og en aften med samvær, sovs og sang tager over. Vi kigger tilbage på en lille måned med gode gerninger, grønne gerninger, husgerninger, fællesgerninger og alt derimellem.

Vi runder af med at trække lod om to gavekort til et valgfrit madkursus for 2 personer i Meyers Madhus. Vi trækker én vinder blandt alle modtagere af Meyers nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her eller i formularen nederst, samt endnu en vinder blandt alle følgere af Meyers på Instagram. Begge vindere får besked mellem jul og nytår. 

Skulle du have lyst til at lægge et lignende gavekort under juletræet til en du har kær allerede i aften, kan du få hjælp her. Vælg blot, om modtageren skal smage sig med en tur hjem til Norden, over til Asien, ned til Sydamerika, ind i det grønne eller ud i en fri omgang bagegalop. 

Tilbageblik på Julegerningen

December måned blev skudt i gang med gratis peberkagedej i Meyers Deli og Bagerier og d. 3. december kunne vi glæde vores spisende gæster i Delien med en juledonut. Vi skød nisseræs om søerne i gang d. 6. december, hvor 150 morgenfriske løbere trak i løbetøjet sammen med Claus Meyer i julemandskostume. Herefter bød vi på nybagte boller og julebag. Morgenløbet er et månedligt event hos Delien. Find datoen for næste løb på Facebook.

En helt særlig stemning fandt sted i Meyers Madhus lørdag d. 14. december, og det var både rørende og hjertevarmende at være en del af. Sammen med Hillsong Frikirke og Citycare havde vi inviteret hjemløse og udsatte til julefrokost, og der blev spist masser af and, brunede kartofler, sovs og risalamande, danset om juletræ og bagt julesmåkager.

D. 9. december åbnede vi lågen til Meyers Grønne Jul med skønne højtidssalater, saftige rodfrugtsbøffer og hede simreretter til en kold tid, og d. 11. december kunne vores gæster i Meyers Deli hente en mulepose med opskrifter bag verdenskøkkenretterne.

Vi bød indenfor til juleklip og gratis æbleskiver hos Café og Restaurant Ofelia d. 15. december, og i alle vores restauranter, delte vi d. 17. december et malehæfte ud til alle børn, med sidevis af maleopgaver, tosserier med tal, grøntsagstegninger, bogstavlege og børnevenlige opskrifter. Du kan stadig nå at downloade malebogen til print her.

D. 18. december kunne vores gæster i Meyers Deli få en gratis brødblandinger med hjem, og d. 20. bød vi på brunch hos Café og Restaurant Ofelia med 20% skåret af prisen.

Hver søndag i december har vi langet rygende varm risengrød med kanelsukker og smørklat over disken hos BLOX Eats, og i Meyers Deli har børn og barnlige sjæle leveret hjemmelavet julepynt til fordel for en ligeså hjemmelavet tebolle.

Vores gastronomiske udviklingschef for Meyers Køkken, Sanne venlov, har delt ud af sine tanker og idéer til grønne alternativer til kødfyldt julemad, vi har mødt Mehran, vores udvikler bag vores persiske madkursus, til en snak om hans forhold til den kristne højtid og ikke mindst har vi været på besøg hos familien Meyer til en snak om den Meyerske jul.

Tak fordi du tog del i Julegerningen, og rigtig glædelig jul!