Her kan du få takeaway fra vores køkkener

Vi vil gerne gøre vores til, at det bliver lidt lettere og lidt sjovere at få aftensmaden på bordet i en tid, hvor vi har allermest brug for fællesskabet om måltidet. Derfor har vi søsat en række initiativer, så du på forskellige måder kan lade os give en hånd med maden. Både nem aftensmad i hverdagen, lunt bagværk til døren, frokosten i en fart eller når du vil bringe lidt af den savnede restaurantstemning hjem om dit eget spisebord.

 • Gastro-takeaway

  Pop-up-takeaway

  Torsten Vildgaard laver din aftensmad

  Torsten Vildgaard og Claus Meyer har kendt hinanden i 20 år og arbejdede sammen om Nørrebro Bryghus, Nordic Food Lab, Noma og så startede og drev de Restaurant Studio sammen i 5 år. Sidenhen har Torsten stået i spidsen for Noma 2.0 side om side med René Redzepi.
  Fra næste uge laver Torsten hverdagsmad som takeaway på Meyers Deli.

  Fra 1.-3. april kan du hente aftensmaden signeret af den tidligere Noma-boss, og om fredagen leverer han personligt de første 10 bestillinger på cykel sammen med Claus Meyer. Der laves en ret til onsdag, torsdag og fredag, og du vælger selv, om der blot skal bestilles mad til en enkelt dag eller flere. Maden er næsten færdig, men få ting skal varmes og anrettes, inden du kan servere.

  Læs mere
 • Hent hos os eller få leveret

  Takeaway fra Meyers Deli

  Alle vores klassikere

  Vi holder fortsat fuldt gang i køkkenet og bageriet, hvor du kan hente dine favorit-retter, friskbagte brød og kager, delikatesser og yndlingskaffe som take away. ⁣

  Du kan også få det meste leveret til døren via Wolt.dk. ⁣

  Læs mere
 • Four-hands-dinner

  Claus Meyer går i køkkenet hos Restaurant Brace

  Takeaway

  Claus Meyer trækker i forklædet som gæstekok på restaurant Brace i næste uge. 2. april tilbereder Claus en tre-retters italiensk takeaway-menu sammen med køkkenchef Nicola.

  Billetersalget starter lørdag 28. marts på www.restaurantbrace.dk.

Vores bagerier er også stadigvæk åbne og hiver hver dag lunt brød og bagværk ud af ovnen, ligesom vi har hylderne fulde af surdej, mel, brødblandinger, påskeæg og meget mere.

 • Bring restaurantstemningen indenfor

  Takeaway fra Restaurant Radio

  Spis ude hjemme

  Vennerne fra Restaurant Radio tilbyder at bringe den fulde smag af sæsonens menu ind på bordene hos jer, der gerne vil nyde et godt måltid mad derhjemme. Du kan vælge mellem ugens udvalgte forret, hovedretter og dessert, og hver tirsdag kommer der nye gode sager til, hvor menuen skifter.

  Læs mere

#madsammenhverforsig ⁣ Vi opfordrer alle, som læser med her, til at inspirere hinanden. Vis os den mad, du har lavet, og fortæl os om dine bedste oplevelser undervejs. ⁣Tag dine opslag med #madsammenhverforsig på Instagram. Så deler vi videre i vores feed og stories på @Meyers. ⁣ ⁣

 • Færdigtilberedte livretter

  Måltidskasser fra Meyers Køkken

  Nem aftensmad lige til døren

  Vi har sadlet om i vores cateringkøkken for at give dig en hånd med aftensmaden. Vores kokke er nemlig begyndt at lave måltidskasser med mad til 3 dage. Kasserne fås helt ned til 2 kuverter og leveres i og omkring København, Aarhus, Odense og Aalborg. ⁣Bestil inden søndag kl. 23.59 og få maden leveret den følgende onsdag.

  Vi tager imod bestillinger fra i dag.

  Til weekenden skruer vi en smule op for ambitionsniveauet, når vi leverer en gedigen 3-retters menu til din hoveddør.

  Udgået