Fastelavnsboller i Meyers Bagerier og Meyers Deli

Vi kan simpelthen ikke vente med at fylde maverne med de bløde boller. I vores bagerier og delien kan du fra midten af januar finde vores gammeldags, økologiske fastelavnsboller lavet med fuldfed gærdej, hjemmekogt vaniljecreme og chokolade på hylderne.

 

Fastelavnsboller med fløde fra Meyers

Fastelavn er en festdag for børn og barnlige sjæle – men for os alle gælder det glæden ved de årlige fastelavnsboller, som sagtens kan nyde på mere end denne ene dag efter katten er blevet slået af tønden. I år er det fastelavn 14. februar. Vores konditorer er dog tyvstartet på de søde boller, så glæden varer lidt længere.

Du kan nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller lavet på wienerdej og fyldt med skum af den blødeste slags fra den 15. januar til den 21. februar.

Du kan nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller lavet på wienerdej og fyldt med skum af den blødeste slags i tre varianter:

  • Vaniljeflødecreme og hjemmekogt æblekompot af æbler fra Lilleø
  • Vaniljeflødecreme og hjemmelavet sveskemos
  • Hindbærflødecreme

Prisen er:

1 stk DKK 35
3 stk DKK 90

Gammeldags fastelavnsboller fra Meyers

I Meyers Bagerier kan du også finde de gammeldags fastelavnsboller som er fyldt med en lys remonce af marcipan og en lækker vaniljecreme.

Vælg:

  • Gammeldags fastelavnsbolle med remonce og creme

Prisen er:

1 stk DKK 28

3 stk DKK 65

 

Fastelavnsbollerne bages friske hver dag og er derfra klar mellem kl.10-11 i bagerierne.