Fastelavnsboller i Meyers Bagerier og Meyers Deli

Vi kan simpelthen ikke vente med at fylde maverne med de bløde boller. I vores bagerier og delien kan du fra midten af januar finde vores gammeldags, økologiske fastelavnsboller lavet med fuldfed gærdej, hjemmekogt vaniljecreme og chokolade på hylderne.

 

Fastelavnsboller med fløde fra Meyers

Fastelavn er en festdag for børn og barnlige sjæle – men for os alle gælder det glæden ved de årlige fastelavnsboller, som sagtens kan nyde på mere end denne ene dag efter katten er blevet slået af tønden. I år er det fastelavn 11. februar. Vores konditorer er dog tyvstartet på de søde boller, så glæden varer lidt længere.

Du kan nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller lavet på wienerdej og fyldt med skum af den blødeste slags.

Du kan nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller lavet på wienerdej og fyldt med skum af den blødeste slags i tre varianter:

  • Vaniljeflødecreme og hjemmekogt æblekompot af æbler fra Lilleø, og drysset med florsukker
  • Vaniljecreme og flødeskum med chokoladeglasur
  • Vaniljeflødecreme og hjemmelavet hindbærmarmelade. Toppet med hindbærglasur

Prisen er:

1 stk DKK 30
4 stk DKK 100

Åbne fastelavnsboller fra Meyers

I Meyers Bagerier kan du også finde de åbne fastelavnsboller som er lavet på smørfyldt croissantdej, lys remonce af marcipan og hjemmekogt marmelade.

Vælg mellem:

  • Æblemarmelade og kanelglasur
  • Hindbærmarmelade og hindbærglasur

Prisen er:

1 stk DKK 22