DOXA x Meyers - køb løbetrøjen og støt et godt formål

Meyers Morgenløb er sat i verden for at styrke det sociale og lokale sammenhold på Frederiksberg og beyond. Men kan vi tage den sveddryppende sammenhængskraft fra vores egne gader og stræder med videre ud i verden? Svaret forsøger vi at finde sammen med det bæredygtige, danske løbetøjsfirma DOXA, og første bud er en løbetrøje under overskriften ”One More Mile Together”. Trøjen kan købes i Meyers Deli eller her på siden.

Køb trøjen i Meyers Deli eller bestil den her på siden

Sammen med DOXA har vi lanceret et stykke dansk træningstøj, som gør en forskel for et livsændrende løbefællesskab i Nairobi. Claus Meyer og tidligere eliteløber, John Hansen, står bag projektet.
Claus Meyer har I mere end et år inviteret alle interesserede til et månedligt morgenløb på fem kilometer med start fra Meyers Deli på Frederiksberg.

”Vi startede morgenløbet, for at styrke det sociale og lokale sammenhold. Det er sjovt at svede sammen, og med tiden er interessen steget, så vi ofte er over 100 mennesker med på ruten”, siger Claus Meyer og uddyber:

”Fællesskabet har sat nogle tanker i gang omkring, hvordan vi kan tage den sveddryppende sammenhængskraft fra de københavnske gader og stræder med videre ud i verden.”

Tankerne fik lov at vokse gennem dialog med den tidligere professionelle danske løber og modemand, John Hansen, som grundlagde løbetøjsfirmaet DOXA i 2016.

DOXA designer beklædning til løb særligt i det skandinaviske klima, men samarbejder også med den svenske NGO Global Relations om at sende udstyr til løbe- og læringsprojektet Kenswed Academy i Nairobi, hvor atletiske talenter fra lokale slumområder får mulighed for at dyrke deres talent.

”Sammen med Meyers glæder det mig meget, at vi nu kan sætte endnu mere fart på det vigtige projekt i Nairobi, der er skabt med den Kenyanske maratonløber, Isaac Macharia,” siger grundlægger og direktør i DOXA, John Hansen, og slutter: 
”Mere specifikt går al overskuddet fra salget af den nye løbetrøje til at bygge et nyt køkken hos Kenswed Academy. På den måde taler madglæden fra Meyers, det bæredygtige fokus fra DOXA og glæden fra løbefællesskabet sammen på en meningsfuld måde.”

Trøjen koster 350 kroner og alt overskuddet går til opbygning af et nyt køkken på Kenswed Academy i Nairobi.
Trøjen kan købes i Meyers Deli eller ved at skrive til os via formularen herunder.

Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi dig en bekræftende mail med mobilepay-nummeret.

Fællesskabet har sat nogle tanker i gang omkring, hvordan vi kan tage den sveddryppende sammenhængskraft fra de københavnske gader og stræder med videre ud i verden

Claus Meyer

Bestil løbetrøjen

Skriv dit navn, leveringsadresse og størrelse på trøjen (S, M, L)

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

DOXA x Meyers morgenløb

Fakta

- Løbetrøjen fra Meyers og DOXA koster 350 kr.

- Alt overskud går direkte til opbygningen af et køkken hos Kenswed Academy i Kenya

- Trøjen kan købes i Meyers Deli på Gl. Kongevej 107 eller ved at skrive til os via formularen ovenfor

- Følg med i kommende datoer for Meyers Morgenløb på vores facebookside