DOXA x Meyers morgenløb

Meyers Morgenløb er sat i verden for at styrke det sociale og lokale sammenhold på Frederiksberg og beyond. Men kan vi tage den sveddryppende sammenhængskraft fra vores egne gader og stræder med videre ud i verden? Svaret forsøger vi at finde sammen med det bæredygtige, danske løbetøjsfirma DOXA, og første bud er en løbetrøje under overskriften ”One More Mile Together”.

Til Morgenløb ved Meyers deli, fredag d. 14 august lanceres et stykke dansk træningstøj, som gør en forskel for et livsændrende løbefællesskab i Nairobi. Claus Meyer og tidligere eliteløber, John Hansen, står bag projektet.
Claus Meyer har I mere end et år inviteret alle interesserede til et månedligt morgenløb på fem kilometer med start fra Meyers Deli på Frederiksberg.

”Vi startede morgenløbet, for at styrke det sociale og lokale sammenhold. Det er sjovt at svede sammen, og med tiden er interessen steget, så vi ofte er over 100 mennesker med på ruten”, siger Claus Meyer og uddyber:

”Fællesskabet har sat nogle tanker i gang omkring, hvordan vi kan tage den sveddryppende sammenhængskraft fra de københavnske gader og stræder med videre ud i verden.”

Tankerne fik lov at vokse gennem dialog med den tidligere professionelle danske løber og modemand, John Hansen, som grundlagde løbetøjsfirmaet DOXA i 2016.

DOXA designer beklædning til løb særligt i det skandinaviske klima, men samarbejder også med den svenske NGO Global Relations om at sende udstyr til løbe- og læringsprojektet Kenswed Academy i Nairobi, hvor atletiske talenter fra lokale slumområder får mulighed for at dyrke deres talent.

”Sammen med Meyers glæder det mig meget, at vi nu kan sætte endnu mere fart på det vigtige projekt i Nairobi, der er skabt med den Kenyanske marathonløber, Isaac Macharia,” siger grundlægger og direktør i DOXA, John Hansen, og slutter: 
”Mere specifikt går al overskuddet fra salget af den nye løbetrøje til at bygge et nyt køkken hos Kenswed Academy. På den måde taler madglæden fra Meyers, det bæredygtige fokus fra DOXA og glæden fra løbefællesskabet sammen på en meningsfuld måde.”

> Følg facebook-begivenheden her <

Fællesskabet har sat nogle tanker i gang omkring, hvordan vi kan tage den sveddryppende sammenhængskraft fra de københavnske gader og stræder med videre ud i verden

Claus Meyer

DOXA x Meyers morgenløb

Fakta

- Løbetrøjen fra Meyers og DOXA lanceres til morgenløbet 14. august 2020 kl. 7.00 og koster 350 kr.

- Alt overskud går direkte til opbygningen af et køkken hos Kenswed Academy i Kenya

- Trøjen kan købes i Meyers Deli på Gl. Kongevej 107.

- Følg med i kommende datoer for Meyers Morgenløb på vores facebookside