BESKRIVELSE

To af årets store fester byder på noget af den bedste mad, vi kan lave i køkkenet. Men festmiddagen kan også være stressende at tilberede, for der er i forvejen mange ting at se til ved en fest, og det MÅ bare ikke gå galt.

Her kan sous vide og lidt planlægning være en stor hjælp og sikre, saftigt kød, grøntsager og ikke mindst sprød svær.

Sous vide kan hjælpe på to måder: Dels kan man sous vide-tilberede centrale elementer – typisk kød og fisk, men også grønt – så man er helt sikker på, at få det resultat man ønsker. Og dels kan det meste forberedes i forvejen, så der er meget mere overskud til at nyde festen. 

På kurset gennemgår vi sous vide-teknikken grundigt med mange tips og tricks, så den kan bruges både til hverdag og til fest. Vi tilbereder eksempler fra den traditionelle julemiddag, med and og flæskesteg og vi kommer med et bud på en flot nytårsmiddag med skaldyr, fisk og kød.

Næsten alle elementerne kan tilberedes sous vide, men vi gør det kun med de dele, der enten bliver bedre og/eller, som gør det hele meget lettere at stå med i timerne op til den store middag.

Vi tilbereder og smager udvalgte dele, så vi kommer igennem de centrale teknikker og tricks. Du får alle opskrifterne med hjem sammen med et forslag til en tidsplan, så du kan slappe af i køkkenet derhjemme!

Hvad lærer du?

Grundteknikker og kendskab til udstyr. Hvad har du brug for – og ikke brug for. Indføring i tilberedning af kød og forskellige udskæringer. Principper for tid og temperatur, så du kan eksperimentere videre hjemme, også til hverdag.

Gennemgang af en rigtig traditionel julemiddag inkl. flæskesteg, and, rødkål, sovs og kartofler. Gennemgang af en flot nytårsmiddag med skaldyr, fisk, kød og dessert. Vi tilbereder udvalgte elementer, så du får styr på tilberedning af saftigt og mørt kød, sprød svær, grøntsager og flere saucer, inkl. en bearnaise på sifon – og så nyder vi resultatet sammen bagefter.

Gennemgang af køreplaner for indkøb og tilberedninger, så det hele kører på skinner i dagene op til festen.

Hvad får du?

  • På kurset arbejder vi praktisk i køkkenet med en række forskellige anvendelser af teknikken, og nyder et skønt måltid med god vin og øl til
  • Du får alle opskrifterne samt en oversigt over alle ’hemmelighederne’ – så du kan bruge teknikken med overskud
  • Køreplaner for indkøb og tilberedninger til både en jule -og nytårsmiddag
  • Drikkevarer inkl. vin og øl gennem hele kurset
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove

Vælg dato og billetter

  • Man. 16. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Sous vide - jul og nytår uden stress

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet