BESKRIVELSE

Grænser var ikke det eneste, der blev sprængt i 1989. Det gjorde kød i høj grad også. I samarbejde med Golden Days inviterer Meyers Deli på Frederiksberg til en middag, der sender smagsløgene tre årtier tilbage. Den står med andre ord på sprængt kalv, Hasselback og regnbueis i lange baner.
Middagen krydres med et oplæg om madtendenser i 80’erne af Jonatan Leer, forfatter og Madkulturforsker ved Professionshøjskolen Absalon. Vi bliver klogere på årtiet, der fik Claus Meyer til at gøre gastronomisk oprør, og tager på en fælles rejse fra millionbøf og lørdagskylling til hjerter i flødesovs på restauranterne.
Aftenens menu er:
Forret:
Torskerand med blomkål, æbler, glaskål, hasselnøder og muslingefumet
Ølandshvedebrød og smør på siden
Hovedret:
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, bagte rodfrugter og vilde svampe
Hasselback-kartofler og grøntsagssoufflé med persille på siden
Dessert:
Regnbueis med vafler og syltede bær

Vælg dato og billetter

  • Tir. 17. sep

    , kl. 18:00 - 20:30

Book din plads
på kurset

pers.

250,- pr person

Book plads
pers.

250,- pr person

Book plads
Tilbage

Smagen af 80'erne: Talk og tre-retters hos Meyers Deli

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet