BESKRIVELSE

Siden åbningen har Slurp trukket lange køer og høstet roser fra blandt andre michelinkokken og ramen-ikonet, David Chang. På Slurp bliver alting lavet med stor dedikation til det traditionelle japanske håndværk og nyere ramen-trends – nudlerne bliver lavet friskt i restauranten, og bouillonerne simrer dagen lang i gigantiske gryder.

Vi har overtalt køkkenchef Philipp Inreiter til at gæste Meyers Madhus og give et kursus i sin fantastiske ramen. Philipp underviser på engelsk.

Hvad lærer du?

Historien bag – Philipp giver en introduktion til ramen-fænomentet baseret på sine egne oplevelser i Japan

Du lærer at lave to bouilloner – en kylling-baseret shio bouillon og en vegetarisk på konbutang og svampe. Vi går på jagt efter umami og en kompleks og fyldig smag

Når bouillonerne er sat over, går vi i gang med den absolutte nøgleingrediens – ramen-nudlerne, som vi fremstiller fra bunden. Vi laver ”ajitsuke tamago”, som er marinerede, blødkogte æg med en helt særlig smag og konsistens. Vi tilbereder “chasu”, langtidstilberedt gris, marineret i mirin, sake og hvidløg. En klassisk topping til shio-ramen

Vi fuldender skålene med nudler, bouilloner, urter og de toppings, vi har forberedt.

Hvad får du?

• Et fyldigt ramen måltid
• Alle drikkevarer, inklusiv vand, most og øl er inkluderede
• Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe nudler, bouilloner og tilbehør i dit eget køkken
• Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om madlavningen og måltidet


Philipp Inreiters vej fra hjemlandet Østrig til verdensklasse-ramen i København er gået forbi blandt andet Restaurant Noma, Relæ og selvfølgelig Japan. Her arbejdede Philipp med det formelle kaiseiki-køkken, men kastede sin kærlighed på den mere folkelige ramen. Slurp har også ramt anmeldernes smagsløg og blandt andet hentet seks hjerter i Politiken.

Vælg dato og billetter

  • Man. 16. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 21:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person