Pølsekursus
1.395,-
pr. person
Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det – og lidt til – gør du på dette kursus. Vores kok har sat sig grundigt ind i pølsemageriets finesser, og lærer dig alle de vigtigste teknikker og tricks.
Hvad lærer du?
Du kommer til fremstille et udvalg af pølser blandt andet jægerpølse, ildrøde spanske chorizos og lammepølser med mulighed for at sætte dit eget kreative præg. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.
Vi går i dybden med grundprincipperne, der skaber fundamentet for enhver god pølse og endelig den ædle og langsomme kunst at modne pølser. Du lærer forskellige pølsetyper at kende samt arbejdet med den korrekte snurreteknik. Vi prøver kræfter med de forskellige teknikker til stopning af pølserne, og du får råd om stoppemaskiner, der er velegnede til hjemmeproduktion og kan anskaffes billigt.
Ved den afsluttende middag kommer vi ikke udenom at bruge pølserne i egne hjemmelavede hotdogs med alt, hver der hører til.
Hvad får du?
- Velkomst med snacks og bobler
- En overdådig middag i godt selskab
- Drikkevarer i form af vin, most, te og kaffe er inkluderet på hele kurset
- Omsorg fra vært og opvasker undervejs, så du kan fokusere på madlavningen
- Du får kompendium med pølse-køkkenteori med hjem, så du kan fortsætte derhjemme
- Meyers forklæde med hjem
- Pølser med hjem til dig selv, venner og familie
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset vil I blive inddelt i mindre hold, hvor I sammen skal prøve kræfter med opskrifterne.
Hvis i kommer sammen med andre, vil vi så vidt muligt sørge for at I får oplevelsen sammen.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.