BESKRIVELSE

Vores kok har sat sig grundigt ind i pølsemageriets finesser, og lærer dig alle de vigtigste teknikker og tricks.

Hvad lærer du?

Du kommer til fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.

Du lærer forskellige pølsetyper at kende som emulgerede wienerpølser, friske grill- og pandepølser, varm- og koldrøgede pølser og endelig den ædle og langsomme kunst at modne pølser. Du får ligeledes mulighed for at selv at designe en pølse med din personlige krydring, struktur, tykkelse og sjæl.

Vi prøver de forskellige teknikker til stopning af pølserne, og du får råd om stoppemaskiner, der er velegnede til hjemmeproduktion og kan anskaffes billigt. Ved tilberedningen tager vi pander, gryder og den glødende grill til hjælp.

Ved den afsluttende middag kommer vi ikke udenom friskbagt rugbrød, grov sennep og iskold øl.

Vælg dato og billetter

  • Lør. 7. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Tor. 26. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Lør. 5. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Lør. 2. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Tor. 28. nov Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 12. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Pølsekursus

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet