BESKRIVELSE

Kurset foregår udendørs i Danmarks hyggeligste baggård i Meyers Madhus. Vi sørger for god plads og afstand, både under madlavning og spisning. Der vil være let adgang til både sprit og håndvask.

Hvad lærer du?

Vi starter med dejen og de ingredienser og den håndtering, der giver en smidig pizzadej; en dej, der både smager af noget og kan rulles helt tyndt ud, så kanterne kan bages sprøde.

Vi viser, hvordan du laver en enkel, lækker grundtomatsauce og giver inspiration til smagssammensætninger. Du får også mulighed for at ’freestyle’, inden vi bager vores kreationer ved de magiske +300°. Vi gennemgår selvfølgelig også, hvordan du derhjemme bedst kan nærme dig den bagning, som er mulig i en rigtig pizzaovn.

I løbet af kurset sætter vi os til bordet (med god afstand) til en hyggelig stund, hvor vi kan nyde resultatet af vores indsats med kold most eller et godt glas vin.

Hvad får du? 

• Du lærer at bage forrygende pizzaer med tynde, sprøde bunde og velafstemt fyld
• Masser af inspiration til variationsmuligheder – du får dagens opskrifter med hjem
• Et lækkert måltid ledsaget af drikkevarer
• 1 pizza to-go, til at spise derhjemme

Vælg dato og billetter

  • Lør. 1. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 12:30

  • Lør. 1. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 13:30 - 16:00

  • Søn. 2. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 12:30

  • Søn. 2. maj

    Meyers Madhus i København, kl. 13:30 - 16:00

Book din plads

pers.

600,- pr person

pers.

600,- pr person