BESKRIVELSE

Med æltekaret foran dig og Madhusets bagermester på skærmen, dykker vi ned brødets verden, surdejens forunderlige væsen og de teknikker, der sikrer et formidabelt, hjemmebagt surdejsbrød.

På dette online-kursus skal vi sammen fodre surdej, ælte morgendagens brøddej og bage brød af en dej, vi har forberedt på forhånd. Vores bagermester fortæller undervejs, hvordan du får styr på både glutennetværk, surdejsaktivitet og hævning, og demonstrerer æltetekniker og dejhåndtering trin for trin. Det hele ender ud i et friskbagt brød, en surdej i topform og ikke mindst en dej, der skal koldhæve natten over, så der er friskbagt brød til familien næste dag.

Udover grundig vejledning og gode råd fra bageren er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs i kurset.

Hvad lærer du?

  • Du bliver introduceret til nogle af de grundlæggende principper og teknikker bag et rigtig godt surdejsbrød.
  • Du bliver præsenteret for hemmeligheden bag de våde deje, der er et omdrejningspunkt i vores bagefilosofi, og som giver brød med en forrygende, saftig krumme – du bliver indviet i hæve-, ælte-, brødformnings- og bagemetoder med våde deje.
  • Vi gennemgår de gængse meltyper og forskellene i brug og giver dig tips og tricks til, hvordan du kan få mere ud af at bage i hverdagen, også når du har travlt.
  • Gennem hele kurset deler vores bagermester ud af en række tips og tricks, der vil løfte dit daglige brød til nye højder.


Det får du, og sådan foregår det

Inden kurset får du tilsendt:

  • -En opskrift med de råvarer du skal have klar til kurset samt fremgangsmetode. BEMÆRK: man skal forberede en dej til kurset, gerne dagen i forvejen så den har hævet natten over. Følg fremsendte opskrift og fremgangsmetode.
  • -En liste over hvilket køkkengrej du skal bruge
  • -Kursuslink via Microsoft Teams

 

Kurset foregår via Microsoft Teams, og du modtager et link, sammen med kursusmaterialet, cirka en uges tid inden kurset. OBS! Tilmelder du dig PÅ dagen bedes på ringe til Madhuset (tlf. 35 36 38 37) for få sendt materiale + link.

Du står hjemme i eget køkken, og vil online blive guidet gennem de to timers kursus af vores bagermester.

Vælg dato og billetter

  • Tor. 22. apr

    Online, kl. 16:00 - 18:00

  • Tir. 27. apr

    Online, kl. 16:00 - 18:00

Book din plads

pers.

295,- pr person

pers.

295,- pr person