BESKRIVELSE

Med grydeskeen i hånden og en af Madhusets kokke på skærmen foran dig, bliver du klædt på til at udforske det grønne køkken og bælgfrugternes fabelagtige, kulinariske muligheder.
På dette online-kursus skal vi sammen tilberede en grøntsags-basker af en ret - cremet ’linseotto’ med sprøde croutoner, syltet græskar, portobello og urtepuré. Vores kok fortæller undervejs, hvordan man opdyrker grøn umami, demonstrerer tilberedningsteknikker og gennemgår opskriften trin for trin, så retten tager form. Det hele ender ud i et gedigent aftenmåltid, klar til at sætte på bordet og dele med familien, efter vi har rundet af og slukket for skærmen. Udover grundig vejledning og gode råd fra kokken, er der mulighed for at stille spørgsmål både før og undervejs i kurset.

Hvad lærer du?

Du bliver introduceret til nogle af de muligheder og variationer, man finder i planterigets teksturer, former, farver og dufte, der kan skabe et fuldendt grønt måltid.
Gennem hele kurset formidler kokken en række tips og tricks, der vil løfte særligt bælgfrugterne ud af dets kulinariske dvale og ind på tallerkenen.

Inden kurset får du tilsendt:

  • -En liste over de råvarer, du skal købe til kurset samt opskrift
  • -En liste over, hvilket køkkengrej du skal bruge
  • -Kursuslink via Microsoft Teams

 

Kurset foregår via Microsoft Teams, og du modtager et link, sammen med kursusmaterialet, cirka en uges tid inden kurset. OBS! Tilmelder du dig PÅ dagen bedes på ringe til Madhuset (tlf. 35 36 38 37) for få sendt materiale + link.

Du står hjemme i eget køkken, og vil online blive guidet af vores kok.
I løbet af kurset tilbereder du et måltid, som efterfølgende kan udgøre aftensmaden for hele familien (mulighed for at opskalere mængder afhængig af, hvor mange man vil lave måltidet til).

Vælg dato og billetter

  • Tir. 20. apr

    Online, kl. 16:00 - 18:00

Book din plads

pers.

295,- pr person

pers.

295,- pr person