BESKRIVELSE

Vores gode ven, Nikolaj Koppel, er gået i quiz- og julemode! Gennem 2020 har han bestyret et quiz-event på Meyers Deli sammen med en række skiftende kendte kulturpersonligheder, der alle har det til fælles, at de elsker musik. Men nu er det snart jul - og det' cool. Juleklokkerne skal kime og ørene skamlytte til alle de gode gamle juletravere. Men selvom du kender melodierne og teksterne ud og ind, ved du så alt?

Koppel har til denne jule-edition af musikquizzen den 15. december allieret sig med Claus Meyer og Thomas Skov, der vil sprede ekstra juleglans over aftenen.

Så tag dine venner, familie, nærmeste og naboer i en afsprittet hånd og afprøv jeres viden om julemusik. I kan komme som et hold, eller du kan finde dine holdkammerater på aftenen. Quizzen er for dig, der er ægte musiknørd, og for dig, der bare elsker musik.

Inden vi skyder quizzen i gang, serverer vi dagens ret, så vi kan spise os tættere på hinanden, før vi for alvor skal quizze. Aftenens menu bliver offentliggjort, når vi nærmer os.


Vælg dato og billetter

  • Tir. 15. dec Udsolgt

    Meyers Deli, kl. 18:00 - 22:00

Book din plads

pers.

300,- pr person

pers.

300,- pr person