BESKRIVELSE

Traditionen tro sætter vi ænderne i ovnen og inviterer til mortensaften søndag 10. november

Vælg to eller tre retter:

FORRET
Koldrøget laks med rødbeder og vinterkål fra Birkemosegaard og peberrodscreme

HOVEDRET
Stegt and, rødkål kogt med solbæreddike, bagte æbler med tyttebær, smørbagte kartofler med timian og kraftig andeskysauce.

DESSERT
Chokoladekage med bagte blommer, creme af jernurt og knas af mandler og malt.

2 retter 225 DKK / 3 retter 275 DKK
For deltagelse book bord på Meyers Deli 

Ønsker du at tage menuen med hjem, kan du bestille menuen som takeaway her https://bit.ly/31rKgty

For spørgsmål til eventet kontakt Meyers Deli på 33254595.

 

Vælg dato og billetter

  • Søn. 10. nov

    Meyers Deli, kl. 17:30 - 21:00

Book din plads

pers.

0,- pr person

Book plads
pers.

0,- pr person

Book plads
Tilbage

Mortensaften i Meyers Deli

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet