BESKRIVELSE

På dette nye kursus, inspireret af den kogebog "Meyers Salater – Året Rundt", kaster vi os ud i en hel verden af skønne salater og køkkenteknikker, som kan løfte en salat fra en lettere kaotisk sammenkomst i en skål til en fuldendt smagsoplevelse.

Årstidens grøntsager er det naturlige centrum, men vi bruger også fisk og kød og laver salater med vidt forskellige udtryk. Vi nyder selvfølgelig resultatet med god, kølig vin eller perlende, lollandsk cider i glasset. 

Hvad lærer du?

Du lærer at mestre den enkle grønne salat med den perfekt afstemte dressing, der på en smuk og enkel måde giver kant og friskhed til et måltid. Vi arbejder med salater med flere elementer, hvor kød og fisk  indgår sammen med tilberedte og rå grøntsager, urter, sprøde ting mm. Det er salater, som bliver til delikate, lette måltider i sig selv.

Vi ser på, hvordan du kan få lækre salater ud af dine rester.

Du bliver fortrolig med de tommelfingerregler, der hører til de vigtigste råvarer og salattyper. Du lærer således f.eks. at lave virkelig vellykkede kartoffelsalater, kålsalater og salater med bælgfrugter.

Vi arbejder med køkkenteknikker, som løfter dine salater en ekstra tak, som f.eks. emulgering af dressinger og fremstilling af forskellige sprøde elementer, der giver salaterne et dejligt knas.

Du bliver fortrolig med mandolinjern, salatslynge, blender og andet nyttigt salatudstyr.

Hvad får du?

• Et lækkert måltid af salater med årstidens bedste grøntsager men også med kød og fisk og friskbagt brød
• Alle drikkevarer – vin, øl, most, vand, kaffe, te – er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove
• Opskrifterne med hjem, så du kan genskabe og måske forbedre retterne i dit eget køkken

Vælg dato og billetter

  • Ons. 27. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person