BESKRIVELSE

På dette kursus lægger vi endnu et lag på de teknikker, der udgør hele Meyers Bageskole. Kurset er for de øvede, og vi anbefaler, at du allerede har være på vores Bageskole vol. 2.

Hvad lærer du?

Vi bager vores Gissleberga-brød – et fritstående 100% fuldkornsbrød udelukkende med surdej, hvor vi særskilt rister kornets kim og klid og arbejder det retur i dejen. Vi bager levainbrød, som kendetegnes ved surdejen med vilde gærceller fra tørret frugt.

Vi laver vaskeægte New Yorker bagels og toppings inspireret af Fransisco Migyoa fra Modernist Bread, som tidligere har besøgt Madhuset, og fylder dem med creme cheese og nyder dem på kurset.

Hvad får du?

• Smagsprøver med hjem på alt det brød, vi laver
• Kaffe/te og Meyers æblemost dagen igennem
• Let anretning med charcuteri, samt alt det gode bagværk naturligvis
• Opfrisket surdej med hjem så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
• Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien

Vælg dato og billetter

  • Lør. 26. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 23. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 11. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 22. feb

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 21. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

  • Lør. 18. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.290,- pr person

pers.

1.290,- pr person

Bagekursus for vaskeægte bagenørder 

Nørd igennem med vores dygtige bagere på vores hidtil mest avancerede bageskole. Hvis du allerede er ferm med surdej og ælteteknik og mestrer glutenstrukturen og de splintrende sprøde croissantdeje, så er dette bagekursus din vej ind i bageuniversets næste niveau.

Nu giver vi ny og endnu mere nørdet inspiration til alle hjemmebagere og bygger ovenpå alt det, som vi i årevis har øvet os på i vol. 1 og vol. 2.

På vores bagekursus vol. 3 går vi et skridt længere ind i bagningens univers og udfordrer dig med teknikker, finesser og håndværk fra øverste hylde. Vi går endnu mere i dybden og nørder igennem som kun dem med mel og surdej i tankerne kan gøre det!

Kort sagt har vores dygtige bagere lagt an til vores hidtil mest avancerede bagekursus, der gør dig i stand til at bage endnu bedre brød og hæve dit bageniveau til helt nye højder.

Det kan du opleve

100 % fuldkornsbrød

På det nye bagekursus lærer vi dig at lave det udfordrende 100% fuldkornssurdejsbrød med ristet kim og klid (der smagsmæssigt er al anstrengelse værd). Gissleberga kalder vi det - opkaldt efter den mølle i Sverige, hvor vi får melet fra.

Du kan læse mere om brødet her.

Russisk-inspireret rugbrød

Du bliver også introduceret til et fritstående russisk-inspireret krydret rugbrød med rugsurdej, der stammer fra en nedlagt rugbrødsfabrik i 1960’ernes Sovjetunionen.

NY-bagels

Få hænderne i dejen til de chewy New Yorker-tro bagels, der først skal koges i en maltopløsning og dernæst bages og tilføres topping (der bliver siddende). De vaskeægte New Yorker-bagels og toppings er inspireret af Fransisco Migyoa fra Modernist Bread, som tidligere har besøgt Meyers Madhuset, og til sidst fylder vi dem med creme cheese og nyder dem på kurset.

Morning buns

Vi finder selvfølgelig også tid til at nørde med de sprød-saftige croissantdejsbaserede morning buns. En muscovadosukkeroprullet croissantdej, med snert af kanel og appelsinskal, rullet i sukker.

 

Bageskole vol. 3