BESKRIVELSE

Kurset spænder fra essentielle mexicanske husmoder-færdigheder som at bage sine egne majstortillas og fremstille klassiske salsaer, frijoles refritos mm. til tilberedning af en række små retter – ikke mindst lækre tacos, som er indbegrebet af mexicansk street food.

Det hele bliver til et sammensurium af farverige, saftige, sprøde, og hotte smagsindtryk, som vi nyder med iskoldt mexicansk øl og aqua fresca til. Isidora underviser på engelsk.

Hvad lærer du?

Vi skal bl.a. tilberede 'birria de res' – en street food klassiker med pulled beef fra Jalisco-regionen – og 'tostadas con chorizo', som er sprøde, toppede majstortillas.

Vi laver klassiske salsaer, heriblandt 'salsa roja', 'pico de gallo' og 'salsa de almendras con queso de cabra', som vi bruger i forskellige serveringer.

Råvarerne er et kapitel for sig, og vi går især i dybden med brugen af chilier, både de friske og de tørrede af slagsen, som ofte ikke er så stærke, men giver en fantastisk smag. Vi kommer selvfølgelig omkring den perfekte guacamole, og du stifter bekendtskab med gadekøkkenets bud på sandwiches i form af 'torta con pollo'.

Vi tager også forbi det søde køkken og bager "brownie con chipotle y nueces", som er en mexicansk udgave af brownie krydret med chipotle og drysset med pecannødder

Bemærk, retterne på kurset kan variere med sæsonen og Isidoras inspiration på dagen.

Hvad får du?

En overdådig mexicansk middag
Alle drikkevarer inkl. velkomstdrink, en ’pre-dinner cocktail’ og øl er inkluderet
Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtig

Isidora Díaz Fernández’ (33) er madskribent og kogebogsforfatter. Isidoras hjemland er Chile, men hendes madinteresse rækker videre ud i de latinamerikanske køkkener, ikke mindst det mexicanske. Med en baggrund i filosofi har Isidora undervist i madkultur og trends på flere madskoler i Santiago de Chile og hendes artikler om mad, rejser, vin og øl er trykt i en række magasiner i Chile og USA siden 2010. 

Vælg dato og billetter

  • Man. 2. dec Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Mexican Street Food

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet