BESKRIVELSE

I takt med at køleskabets indhold gradvist bevæger sig i retning af fordærv, er det ultimative våben ikke nødvendigvis flere opskrifter, men en grundlæggende kreativ tænkning der matcher den universelle menneskelige trang: tekstur + grundsmage + aromaer = fornøjelse.

Så snart de basale sensoriske færdigheder er tilstede, er det langt nemmere at tackle "den grønne udfordring" vi alle står overfor; at gøre grøntsager til mere end bare garniture - at gøre grøntsager til det centrale i de fleste af livets måltider. Det er sandsynligvis den vigtigste ting, enhver kan lære og praktisere i bestræbelserne på at styrke både personlige og planetarisk sundhedsforbedringer.

Denne masterclass vil kaste lys over det hele - med snak, demonstrationer og selvfølgelig smagsprøver.

Vælg dato og billetter

  • Tor. 26. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 16:30 - 18:00

Book din plads

pers.

245,- pr person

pers.

245,- pr person