BESKRIVELSE

Over ti mandage tilbereder børnene selv måltider fra bunden med hjælp og vejledning fra en af Meyers Madhus' erfarne kokke og undervisere, og undervejs lærer de om råvarer, grundsmage, tilberedningsteknikker, sæsoner og meget andet.

Kulinarisk Fritidsordning handler om at vække børns nysgerrighed og madglæde, så de får mod på at være med i køkkenet og smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt. Det handler om at give børn madoplevelser, der giver gode madvaner på sigt.

På Kulinarisk Fritidsordning arbejder vi med gode friske råvarer, fra hele fisk til blåmuslinger og nyhøstede grøntsager. Børnene lærer gennem det, de gør, og gennem samtalen over gryderne – og de har det først og fremmest sjovt. Hver gang slutter vi med et fælles måltid, som børnene selv er værter for.

Vi slutter det hele med en festmiddag, hvor alle må tage en gæst med. En af de ti gange skal børnene tilberede et måltid, som de tager med hjem til familien som takeaway (til 4 personer, der gives besked i god tid).

Vigtig information:

Kulinarisk Fritidsordning forløber over 10 mandage fra kl. 16.00-18.30 i Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C. 

Datoer:

2. september, 16.00-18.30 
9. september, 16.00-18.30  
16. september, 16.00-18.30 
23. september, 16.00-18.30 
30. september, 16.00-18.30 
7. oktober, 16.00-18.30 
21. oktober, 16.00-18.30 
28. oktober, 16.00-18.30 
4. november, 16.00-18.30
11. november, 16.00-18.30, efterfulgt af afslutningsmiddag med familien, kl. 18.30-20.00

Bemærk: Der er ingen aktivitet i uge 42 grundet efterårsferie. 

Vælg dato og billetter

  • Man. 2. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 16:00 - 18:30

  • Man. 6. jan

    Meyers Madhus i København, kl. 16:00 - 18:30

Book din plads
på kurset

pers.

2.495,- pr person

Book plads
pers.

2.495,- pr person

Book plads
Tilbage

Kulinarisk fritidsordning (9-11 år)

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet