BESKRIVELSE

Over ti mandage tilbereder børnene selv måltider fra bunden med hjælp og vejledning fra en af Meyers Madhus' erfarne kokke og undervisere, og undervejs lærer de om råvarer, grundsmage, tilberedningsteknikker, sæsoner og meget andet.

Kulinarisk Fritidsordning handler om at vække børns nysgerrighed og madglæde, så de får mod på at være med i køkkenet og smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt. Det handler om at give børn madoplevelser, der giver gode madvaner på sigt.

På Kulinarisk Fritidsordning arbejder vi med gode friske råvarer, fra hele fisk til blåmuslinger og nyhøstede grøntsager. Børnene lærer gennem det, de gør, og gennem samtalen over gryderne – og de har det først og fremmest sjovt. Hver gang slutter vi med et fælles måltid, som børnene selv er værter for.

En af de ti gange skal børnene tilberede et måltid, som de tager med hjem til familien som takeaway (til 4 personer, der gives besked i god tid).

Vi afslutter forløbet med forberedelserne til et vaskeægte restaurant take away-måltid derhjemme. Børnene kommer selv til at forberede, kokkerere og pakke måltidskassen i løbet af dagen, så det kan blive bragt hjem, hvor de kan lægge sidste hånd på maden og være vært for en restaurantoplevelse og en tre-retters menu for de heldige forældre og søskende. Måltidskassen indeholder to kuverter, og der kan naturligvis købes ekstra kuverter til 75 DKK pr. kuvert (dog max 6 yderligere kuverter i alt)

Vigtig information:

Kulinarisk Fritidsordning forløber over 10 mandage fra kl. 16.00-18.30 i Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C. 

Datoer:

06. september 
13. september
20. september
27. september
04. oktober
11. oktober
25. oktober
01. november kl. 16-18.30 - afslutning

Bemærk: Der er ingen aktivitet d. 18. oktober pga. efterårsferie.

Vælg dato og billetter

  • Man. 6. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 16:00 - 18:30

Book din plads

pers.

2.495,- pr person

pers.

2.495,- pr person