BESKRIVELSE

Isidora Diaz bor i Danmark, men på den anden side af Atlanten er hun en velkendt stemme i det kulinariske landskab. Isidora blev i 2011 kåret som en af Chiles 100 mest indflydelsesrige unge mennesker af avisen El Mercurio.

På kurset oplever du, hvordan Sydamerikas oprindelige råvarer og teknikker fra før kolonitiden blander sig med europæisk indflydelse i den sydlige Andesregion, hvis køkkener får en stadig større betydning internationalt. Isidora underviser på engelsk.

Hvad lærer du?

Du lærer at arbejde med nogle af grundelementerne i at spise som en sydamerikaner: Majs, friske salsaer, bønner, quinoa, chili m.m. Vi arbejder f.eks. med friske og tørrede chilier som Mirasol, Panca og Habanero. 

Du lærer at lave forskellige salsaer – “pebre” fra Chile, “criolla” fra Peru og “chimichurri” fra Argentina, som indgår i det overdådige sydamerikanske måltid, vi tilbereder sammen. Vi laver ceviche på både peruviansk og chilensk maner, og du lærer at anrette dem smukt og servere klassisk tilbehør til.  

Vi laver forskellige snacks og brød med ingredienser som yucca, “macho” bananer og kartofler. Du lærer forskellige majsprodukter at kende – som det mel man bruger til at lave arepas i Columbia og “canche popcorn” (du får tips til at finde dem i DK).

Vi laver skøn grøn, boliviansk comfort food – den klassiske “sopa de mani”. Vi laver friske og farverige sydamerikanske salater og andre traditionelle retter, som Isidora vælger efter sæsonen. 

Måltidet afrundes med den peruvianske dessert – “Suspiro Limeño”.

Bemærk: Menuen vil variere med sæsonen og Isidoras inspiration.  

Hvad får du?

• Et overdådigt sydamerikansk måltid
• Drikkevarer – øl, vin, vand, te og kaffe – er inkluderet gennem hele kurset
• Opskrifter med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om madlavningen

Isidora Díaz Fernández’ (33) er madskribent og kogebogsforfatter. Med en baggrund i filosofi har Isidora undervist i madkultur og trends på flere madskoler i Santiago de Chile og hendes artikler om mad, rejser, vin og øl er trykt i en række magasiner i Chile og USA siden 2010.

Vil du gerne købe et gavekort til kurset?

Vælg dato og billetter

  • Lør. 27. jun

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person