BESKRIVELSE

På kurset lærer du klassiske retter, som stadig bliver spist hver dag i Spanien. Vi dyrker det sociale måltid med tapas og pinchos, og vi taler om råvarer, der er nerven i Spaniens køkkener – olivenolien, peber, skaldyr, safran med mere. 

Du er i selskab med en kok fra Meyers Madhus, der har et indgående kendskab til Spanien og har arbejdet i nogle af landets bedste køkkener. 

Hvad lærer du?

Du lærer at lave flere af landets berømte saucer, der har et utal af anvendelsesmuligheder. 

Vi tilbereder skønne små retter fra flere hjørner af Spanien. Vi kommer omkring ”papas arruguadas con mojo picón” – en klassiker med kartofler og spicy sauce – og tortilla med aioli; en hjørnesten i det spanske køkken, som når den tilberedes rigtigt får en fantastisk smag og konsistens. 

Vi laver ajo blanco – den hvide pendant til gazpacho, lavet på brød, mandler og hvidløg.

Havet om Spanien spiller en stor rolle for landets madkultur, og vi tilbereder et par retter med fisk og skaldyr – f.eks. blæksprutter, enten friterede med romescosauce eller den mere landlige ”papas con choco” og en ægte paella mixta med safran, kylling og skaldyr.

Vi besøger de spanske landkøkkener, f.eks. i form af en rustik ret med kikærter, gris og sølvbeder –  potaje de garbanzos a la extremeño og vagtler tilberedt i en syrlig sauce, ”cordoniz en viagre”.

Vi laver også en enkel, nordspansk dessert – Spaniens pendant til creme brulée, ”crema catalana” 

Bemærk: Menuen vil variere med sæsonen og kokkens inspiration.

Vælg dato og billetter

  • Tir. 29. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 26. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Ind i de spanske køkkener

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet