BESKRIVELSE

Hvad lærer du?

Du lærer at lave en klassisk bearnaise fra bunden; at lave bearnaise-essensen og at piske saucen, så den får den rette, cremede konsistens uden at skille, og du lærer at smage saucen omhyggeligt til.

Vi gennemgår også, hvordan du med et enkelt greb kan redde en skilt bearnaise (teknikken kan bruges til de fleste såkaldte emulgerede saucer, som mayonnaise og hollandaise).

Du lærer at stege bøffen som vores kokke gør det, og får tips til at ramme præcis den tilberedning, du foretrækker. Du får styr på at frittere kartofler, så de får et sprødt ydre og en blød, færdigtilberedt midte.

Bemærk: Kokken har gjort noget af det grove på forhånd, så du kan koncentrere dig om det sjove.

Hvad får du?

• Et lækkert måltid med et godt glas vin til
• Opskrifterne med hjem, så du kan lave denne brasserie-klassiker

Vil du købe et gavekort til kurset?

Vælg dato og billetter

  • Man. 14. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Fre. 25. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Fre. 25. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Fre. 16. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Man. 26. okt Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Fre. 13. nov Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Fre. 13. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Man. 23. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

Book din plads

pers.

600,- pr person

pers.

600,- pr person