BESKRIVELSE

Fra den perfekt stegte bøf til den cremede og veltilsmagte bearnaise og de sprøde friterede kartofler, er dette en ret, der kræver et godt håndelag. Vi lærer dig teknikkerne, så du kan brillere med denne brasserie-klassiker resten af livet. Vi nyder selvfølgelig resultatet med et godt glas vin til.

Hvad lærer du?

Du lærer at lave en klassisk bearnaise fra bunden; at lave bearnaise-essensen og at piske saucen, så den får den rette, cremede konsistens uden at skille, og du lærer at smage saucen omhyggeligt til.

Vi gennemgår også, hvordan du med et enkelt greb kan redde en skilt bearnaise (teknikken kan bruges til de fleste såkaldte emulgerede saucer, som mayonnaise og hollandaise).

Du lærer at stege bøffen som vores kokke gør det, og får tips til at ramme præcis den tilberedning, du foretrækker. Du får styr på at frittere kartofler, så de får et sprødt ydre og en blød, færdigtilberedt midte.

Bemærk: Kokken har gjort noget af det grove på forhånd, så du kan koncentrere dig om det sjove.

Hvad får du?

Et lækkert måltid med et godt glas vin til
Opskrifterne med hjem, så du kan lave denne brasserie-klassiker

Vælg dato og billetter

  • Fre. 11. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Fre. 11. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Ons. 6. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Ons. 6. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

  • Man. 25. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 18:30

  • Man. 25. nov Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 19:30 - 21:00

Book din plads
på kurset

pers.

600,- pr person

Book plads
pers.

600,- pr person

Book plads
Tilbage

Greatest hits: Bøf bearnaise

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet