Læs mere her

På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere.

På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. havre, boghvede og majsmel.

Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.

Bemærk: kurset forgår i et undervisningskøkken, hvor der til daglig arbejdes med glutenholdige ingredienser. Hvis du har spørgsmål til dette - så ring til Thomas Koch man-tir og tor-fre på tlf. 25 10 27 31.  

Har du spørgsmål til, hvornår der kommer nye kurser og lign. - så skriv til: madhus@meyers.dk

Hvad lærer du?

Vi gennemgår gængse glutenfrie meltyper og forskellene i brug. Vi arbejder med koldhævet brøddej med forskellige mængder fuldkorn, og vi bager luftige og rustikke glutenfrie brød med naturlige binde- og hævemidler.

Du lærer at håndtere de våde deje, der er et omdrejningspunkt i vores bagefilosofi og som giver brød med en forrygende saftig krumme – du bliver indviet i hæve-, ælte-, brødformnings- og bagemetoder med våde, glutenfrie deje.

Vi bager lækre glutenfrie kager.

Hvad får du?

  • Smagsprøver med hjem på alt bagværk
  • Kaffe/te og æblemost dagen igennem.
  • Let anretning med charcuteri og Meyers Relish, samt alt det gode bagværk; al forplejning er glutenfri
  • Surdej med hjem
  • Dej til næste dags morgenbrød med hjem
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove

Vælg dato og billetter

  • Man. 28. okt

    Aarhus, kl. 17:00 - 22:00

Få gode råd til glutenfri bagning

Book din plads
på kurset

pers.

1.290,- pr person

Book plads
pers.

1.290,- pr person

Book plads
Tilbage

Glutenfri bageskole i Aarhus

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet