Dessertkursus
1.395,-
pr. person
Lær at lave smukke og velsmagende desserter af høj kaliber, og bliv fortrolig med de teknikker, der ligger bag dem
På kurset deler vores erfarne kokke deres stærke desserthåndværk med dig. Et håndværk, de har lært på restauranter på michelinniveau. Det handler om æstetik og finesse, men den store smagsoplevelse er altid det vigtigste.
Bemærk: Vi bruger specialværktøj og ingredienser til nogle elementer for at kunne dyrke dessertkøkkenet fuldt ud – f.eks. ismaskine og sifonflasker, alt efter hvad der er på menuen. Langt det meste kan dog genskabes hjemme uden den store maskinpark. Kurset kræver ikke særlige forudsætninger.
Hvad lærer du?
På vej mod tre overdådige dessertserveringer kommer vi omkring en række teknikker, som du kan bruge vidt og bredt i dessertkøkkenet.
Du lærer at temperere chokolade step by step, så du bliver tryg ved denne teknisk svære disciplin, som mange frygter, og vi fremstiller små flotte fyldte chokolader til kaffen.
Du lærer blandt andet at lave mousser, creme og andre grundelementer i dessertkøkkenet, som du vil få stor glæde af. Vi laver forskellige delikate ’crumbler’, som er bredt anvendelige, også i mere hverdagsbetonede desserter. Du lærer også at lave både sorbet og parfait.
Vi går i dybden med anretning af desserterne, som giver et smukt, naturligt look. Det er her, du sikrer dig, at alle dine anstrengelser i køkkenet kan blive påskønnet fuldt ud af dine gæster.
Hvad får du?
- Vi starter med en let anretning med friskbagt brød og tilbehør, så vi får lagt lidt bund til de søde sager.
- Vi nyder desserterne og smager på gode ingredienser undervejs
- Kolde og varme drikke er inkluderet gennem hele kurset.
- Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove.
- Opskrifter med hjem, så du kan genskabe desserter, fyldte chokolader og grundteknikker i dit eget køkken (visse elementer kræver specialudstyr)
- Dit eget Meyers forklæde med hjem
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset vil I blive inddelt i mindre hold, hvor I sammen skal prøve kræfter med opskrifterne.
Hvis i kommer sammen med andre, vil vi så vidt muligt sørge for at I får oplevelsen sammen.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.