Om kurset

Casper Sundin har gennem mange år været manden bag det søde islæt i menuen på nogle af landets bedste restauranter som Formel B, Søllerød Kro og Kadeau.

På kurset deler Casper sin store passion for desserter – det handler om æstetik og finesse, men den store smagsoplevelse er altid det vigtigste.

Bemærk: Vi bruger specialværktøj og ingredienser til nogle elementer for at kunne dyrke dessertkøkkenet fuldt ud – f.eks. ismaskine og flydende nitrogen. Langt det meste kan dog genskabes hjemme uden den store maskinpark. Kurser kræver ikke særlige forudsætninger.

Hvad lærer du?

På vej mod tre overdådige dessertserveringer kommer vi omkring en række teknikker, som du kan bruge vidt og bredt i dessertkøkkenet. Du lærer at temperere chokolade, og blive tryg ved denne disciplin, som mange frygter.

Du lærer blandt andet at lave mousser, ’broken gel’ og cremer (eksempelvis af typen cremeux) – grundelementer i dessertkøkkenet, som du vil få stor glæde af.

Vi laver forskellige delikate ’crumbler’, som er bredt anvendelige, også i mere hverdagsbetonede desserter. Vi laver en chokoladesorbet som indgår i desserterne, og som du selv kan variere med andre smage.

Vi gør os umage med præsentationen af desserterne, og du får Caspers bedste grundtips til at opbygge en smuk anretning.

Hvad får du?

  • Vi nyder desserterne og smager på gode ingredienser undervejs
  • En let anretning med friskbagt brød fra madhusets bagere og tilbehør til at balancere de søde sager.
  • Kolde og varme drikke er inkluderet gennem hele kurset.
  • Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det sjove.
  • Opskrifter med hjem, så du kan genskabe desserter, petits fours og grundteknikker i dit eget køkken (visse elementer kræver specialudstyr)

Vælg dato og billetter

  • Lør. 24. aug

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Søn. 15. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Søn. 27. okt Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Lør. 9. nov Få billetter

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Søn. 8. dec

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Desserter

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet