BESKRIVELSE

Hvad skal vi?

Snør børnenes forklæde og send dem afsted på dette års Cook Camp, som byder på et festfyrværkeri af kulinariske oplevelser. I køkkenet skal vi jonglere med alt fra streetfood favoritter, sprød stenovnspizza, små konkurrencer, klimavenlig mad i børnehøjde, kreative måder at undgå madspild og flere variationer af godt bagværk. Det bliver nogle hyggelige dage med godt kammeratskab, sjove lege og et bombardement af sanselige oplevelser.


Fredag kulminerer alle ugens aktiviteter når vi forbereder et take-away måltid, som børnene selv har været med til at planlægge og klargøre. Med deres take-away måltid under armen sender vi dem stolte hjem, hvor de selv kan færdiggøre måltidet og hermed være vært i deres helt egen hjemme-restaurant. En festlig restaurantoplevelse til glæde for forældre, søskende og ikke mindst den seje mesterkok. Ugen består af en blanding mellem køkkentid, leg, læring og oplevelser. Som evigt minde fra Cook Camp 2021, får børnene en personlig kogebog med hjem, som de selv har været med til at lave i løbet af ugen.

Program

Mandag-torsdag kl. 09-15 og fredag kl. 09-17.

Vigtig info

I forbindelse med afholdelse af COOK CAMP vil vi selvfølgelig tage højde for de retningslinjer der på daværende tidspunkt gøre sig gældende ifm. Covid-19.

En uge inden COOK CAMP sender vi yderligere information ud omkring det konkrete program.

Køkkensessioner

Sammen med vores dygtige kokke skal deltagerne tilberede måltider fra bunden med friske råvarer, som er i sæson netop nu. Undervejs lærer de køkkenteknikker som at filetere, stege, dampe, grille og lave saucer, salater, desserter, bagværk og meget andet. Deltagerne får også rig mulighed for selv at være kreative. Alt sammen med kyndig hjælp og vejledning fra passionerede kokke med erfaring i at undervise børn.

Hvad får du?

 • Råvarer, hovedsageligt økologiske, til al madlavningen
 • Frokost, mellemmåltider og drikkevarer ugen igennem plus morgenboller den første dag
 • Måltidskassen inkluderer to kuverter. Én ekstra kuvert kan købes til DKK 85,-
 • Kompendium med opskrifter, lege, let madteori og anden nyttig viden.
 • Smagsprøver med hjem i løbet af ugen, så familien kan smage med
 • Cook Camp forklæde


Børnene skal være mellem 8-11 år på Cook Camp denne uge (Se Cook Camp for andre aldersgrupper i de øvrige sommerferieuger). Børnene sover hjemme alle dage. 

Vælg dato og billetter

 • Man. 5. jul Udsolgt

  Meyers Madhus i København, kl. 09:00 - 17:00

 • Man. 19. jul

  Meyers Madhus i København, kl. 09:00 - 17:00

 • Man. 2. aug Udsolgt

  Meyers Madhus i København, kl. 09:00 - 17:00

Book din plads

pers.

2.495,- pr person

pers.

2.495,- pr person