Nytårsmenu Odense

Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har nemlig sammensat et brag af en nytårsmenu, der leveres lige til døren i Odense og byerne i omegnen. Så overlad maden til os og nyd årets sidste aften med dine gæster.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften

Har du styr på årets nytårsmenu?

Nytårsaften er en special dag, hvor vi forventningsfuldt glæder os til det kommende år, samtidig med at vi betragter det forgangne. I år er en kende anderledes og nytårsfesten bliver ikke kæmpestor, men i stedet kan vi samles med vores nærmeste venner eller tætte familie til et brag af en fest. 

Vi samles til årets sidste aften, som er pakket med sjove skikke og traditioner. Traditionen tro lytter vi til Dronningens nytårstale, griner af 90 år fødselsdag, drikker champagne, spiser en ekstravagant nytårsmenu, nyder et stykke kransekage og så hopper vi ind i det nye år.   

Forventningerne kan være høje til specielt én af dem - nytårsmenuen. Der er altid stort fokus på menuen som serveres på nytårsaften og gæsterne skal helst falde svime over dens smag og flotte anretning. 

Men det er ikke os alle, som har overskuddet til at bruge oseaner af tid og energi på at servere en nytårsmenu, som lever op til alles forventninger. Der er selvfølgelig hjælp at hente. Overlad køkkentjansen til os, så du slipper for presset og blot kan se frem til en aften i dejligt selskab.  

Du kan læse mere om retterne på Meyers nytårsmenu nedenfor.  

Meyers nytårsmenu

Vores kokke har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan alle gæsternes behov blive dækket.

Vores klassiske menu byder på tre smagfulde retter. Her serveres der først 
en traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den cremede og smagfulde ret toppes med intense urter og så får i  en surdejsbolle til.

Efter hele selskabet har nydt forretten og diskuteret det forgangne år, bliver i præsenteret for en velsmagende c
hateaubriand af dansk oksemørbrad til hovedretten. Hertil serveres der også pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød panko rasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Nytårsmenuen afrundes med fantastisk dessert, som kan få munden til at løbe i vand. I får serveret en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. På desserten drysses en crunchy crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Vi har også sammensat en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Odense 

Meyers nytårsmenuer leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuen leveres lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer).
 Så nytårsmenuen leveres naturligvis også til din hoveddør, hvis du befinder dig i Odense eller en af byerne i omegnen. Du behøver ikke at være hjemme når maden leveres fordi det opbevares i termokasser. Vores levering koster kun 50,-  

Du får også en udførlig guide til, hvordan du enkelt og meget nemt kan varme og anrette nytårsmenu. Med Meyers Nytårsmenu, kan du trygt hoppe ind i det nye år uden nogle bekymringer omkring nytårsmenuen.