Drømmer I om en aften, der sætter gang i det sensoriske univers og udfordrer jer på evnen til at sætte ord på jeres oplevelser, så skal I tage på gastronomisk trekamp. Her skal I dufte, føle og smage jer igennem en række forskellige råvarer og produkter, både dem vi ofte møder i hverdagen og dem, vi måske ikke kender. 

Det gælder om at italesætte sine oplevelser for, hvordan beskriver man egentlig konsistensen af en tomat, duften af estragon eller smagen af rosenpeber? 

På denne aften sættes jeres evne til at formidle og samarbejde på prøve, når vi kombinerer sansefærdigheder med gastronomisk paratviden. Bagefter skal I vise jeres fingerfærdigheder, for der skal piskes, røres og anrettes, når aftenens dessert skal laves. 

Efter Trekampen nyder I sammen et dejligt måltid tilberedt af Madhusets kokke. Desserten, som I har samarbejdet om at lave i køkkenet, indgår som tredje ret i en 3-retters menu. Vi serverer selvfølgelig udvalgte vine og øl til arrangementet, og efterfølgende får I kaffe og te at runde af på.

Vores værter tager godt hånd om jer gennem hele arrangementet og sørger for, at ingen mangler noget.

Vi gennemfører gerne Gastronomisk Trekamp for op til 500 personer, men vil i disse tilfælde finde en anden lokation end Meyers Madhus. Vi kan selv huse op til 120 personer. 

Forslag til program

Kl. 16.00-16.30
Velkomst med bobler og snacks, samt gennemgang af trekampens discipliner.

Kl. 16.30-18.00
Trekampen sættes i gang!

Kl. 18.00-20.00
Middag med dertilhørende vinmenu, udvalgt af sommerlier fra Løgismose samt kaffe.

I bestemmer selv, hvornår I ønsker at påbegynde arrangementet. Dette er blot et forslag til hvordan det kunne se ud.

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS OG FÅ GODE FORSLAG TIL, HVORDAN JERES NÆSTE TEAMBUILDING KAN BLIVE EN HELT IGENNEM MINDEVÆRDIG OPLEVELSE.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.