Når innovation og værtskab går hånd i hånd
Pension Danmark har haft en kantineordning fra Meyers siden 2007. Her har køkkenchef Maurice Khayam slået sine folder de sidste fem år, hvor han i tæt samarbejde med Pension Danmark har været ansvarlig for en kantine med fokus på innovation, velsmag og værtskab. Når de ansatte i Pension Danmark hver dag kommer ned til frokost, bliver de mødt af en buffet, der er sammensat med omtanke for råvarer, madspild og innovation. Og netop det er også noget, der driver Maurice Khayam og som giver ham energi i sit arbejde, som køkkenchef. ”Vi prøver at være innovative i vores arbejde med madspild, og bruger rester som løgskaller og grøntsagsskræller til at lave saucer, og diverse biprodukter så som appelsinskræller til at lave eddiker, som vi bruger i dressinger,” fortæller han. Og det er ikke kun i køkkenet, at der bliver kælet for detaljerne, også i selve mødet med maden er der fokus på at skabe nærværende spiseoplevelse: ”for os er det ligesom når man inviterer gæster. Man byder folk velkommen, tænder stearinlys, inviterer dem indenfor og fortælle dem, hvad de skal have at spise” siger Maurice Khayam.
"Den måde, vi kører køkkenet på, er også i overensstemmelse med de værdier om nytænkning, engagement og professionalisme, som vi i øvrigt ligger til grund for Pension Danmark som virksomhed."