BEGEJSTREDE MEDARBEJDERE

Skal jeres medarbejdere og gæster have en førsteklasses frokost- og mødeoplevelse, med markedets mest bæredygtige profil?


Mad og kunder i fokus

Hos Meyers Kantiner har vi fokus på vores maden og på vores kunder!

Og fordi vi ikke også arbejder med andre services, som eksempelvis rengøring og vinduespolering, har vi fuld opmærksomhed på kantineløsningen og hvordan vi får den til at give maksimal værdi for jer som kunde.

Vores kunder oplever, at vores prisvindende koncept giver mange former for værdi;

Ofte er der en meget tæt sammenhæng mellem vores egne værdier og holdninger og dem, vores kunder har. Dette gør, at vi er med til at understrege vores kunders image overfor såvel udefrakommende gæster, som for egne medarbejdere.

Omdrejningspunktet er selvfølgelig vores første klasses frokost- og mødeoplevelse, men også mange af vores andre tilbud, såsom take away, mulighed for at købe forskellige signaturprodukter fra Meyers familien eller mulighed for gastronomiske uddannelsesaktiviteter og teambuilding, giver meget værdi for både medarbejdere og gæster.

 

Flere af vores kunder kan endda måle en positiv forskel i deres medarbejderes produktivitet fra før til efter skiftet til Meyers Kantiner.

Summen af alle de ting vi gør hos vores kunder, betyder bl.a. at vi har en af markedets bedste brugertilfredshedsundersøgelser, hvilket vi er meget stolte af.

Hos Meyers Kantiner, har vi stor erfaring med at overtage medarbejdere – dette uanset om vi overtager dem fra en virksomhed, der outsourcer for første gang, eller fra en anden kantineleverandør på markedet. I branchen er vi kendt for vores tilgang til at tage imod nye kollegaer. Vi gør os umage for, at de skal føle sig velkomne - lige fra det første møde med dem, indtil de har gennemført det omfattende introduktionsprogram, som sikrer at, både viden og færdigheder passer til at kunne arbejde med vores koncept.

En stor del af alle vores ansatte er gennem tiden blevet overdraget til os. Vi er glade for de nye kollegaer vi får overdraget og de trives hos os – det ved vi, for vi har, år efter år, en af markedets bedste målinger for medarbejdertrivsel.  

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?