BEGEJSTREDE MEDARBEJDERE

Skal I have en kantineordning med markedets mest bæredygtige profil? Og skal jeres køkkenmedarbejdere samtidig have ny inspiration og et kompetenceløft?


Det handler om mad

Hos Meyers Kantiner handler det om mad – ikke om rengøring, vinduespolering og andre facility opgaver, kun om mad…og vi brænder for det, vi laver!

Vores koncept har vundet flere priser og vi synes selv, at det er det mest bæredygtige på markedet, med de bedste nøgletal for bl.a. økologi, madspild og graden af velfærdskød.

Dette giver sig udslag i mange former for værdi for vores kunder;
Vi oplever ofte en meget tæt sammenhæng mellem vores egne værdier og holdninger og dem, vores kunder har. Dette gør, at vi er med til at understrege vores kunders image overfor såvel udefrakommende gæster, som for egne medarbejdere.

Vi gør det selvfølgelig gennem en førsteklasses frokost- og mødeoplevelse, men også gennem mange af vores andre tilbud, såsom take away, mulighed for at købe forskellige signaturprodukter fra Meyers familien eller mulighed for gastronomiske uddannelsesaktiviteter og teambuilding. Flere af vores kunder kan endda måle en positiv forskel i deres medarbejderes produktivitet fra før til efter skiftet til Meyers Kantiner.

Summen af alle de ting vi gør hos vores kunder, betyder bl.a. at vi har en af markedets bedste brugertilfredshedsundersøgelser, hvilket vi er meget stolte af.

Vi har stor erfaring med outsourcing og processen omkring virksomhedsoverdragelse, lige fra det første møde med vores nye kollegaer til et omfattende introduktionsprogram, der sikrer at både viden og færdigheder passer til at kunne arbejde med vores koncept.

En stor del af alle vores ansatte er gennem tiden blevet overdraget til os. Vi er glade for de nye kollegaer vi får overdraget og de trives hos os – det ved vi, for vi har, år efter år, en af markedets bedste målinger for medarbejdertrivsel.  

84% tilfredse gæster

Den daglige begejstring er ikke til at tage fejl af. Vores gæster fremhæver særligt:
- Den store daglige variation
- Friskbagt signaturbrød af eget økologisk mel
- Den nærværende service og store fleksibilitet
- Inspirerende, sund og velsmagende mad
- Det store fokus på bæredygtighed, som skinder igennem på buffeten

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine kollegaer?