En indgang til en verden af velsmag

Skal jeres medarbejdere og gæster have en førsteklasses frokost- og mødeoplevelse, der løbende udvikles og nytænkes?


Service og gennemsigtighed i mindste detalje

Hos Meyers Kantiner leverer vi en af markedets bedste kantineløsninger!

Det skyldes i høj grad vores prisvindende koncept og generelle tilgang til det, at levere forplejning, der skaber værdi for vores kunder. Men det skyldes bestemt også, at vi hele tiden er innovative og på udkig efter hvordan vi udvikler og fornyr os. Det gør vi på en måde, så vi i markedet ikke bare er en af dem, der følger efter, men snarere den, der går forrest.

Vi synes selv, at vi har markedets stærkeste brand og vi er ikke kommet sovende til det.

Det har krævet, og kræver fortsat, at vi konstant udvikler os med tiden og med vores kunder. Og det har krævet, at vi har turde tænke ud af boksen og være de første til at fokusere på ting som eksempelvis, økologi, dyrevelfærd og madspild.

 

Alle gode og aktuelle emner, som i dag optager de fleste udbydere i branchen, men som med alle nye tiltag, kræver det én, der tør gå forrest, ligesom vi har gjort det og som vi agter fortsat at gøre.

Hos Meyers Kantiner sætter vi altid kunden først.

Og fordi vi ikke også skal arbejde med andre services, som eksempelvis rengøring og vinduespolering, har vi fuld opmærksomhed på kantineløsningen og hvordan vi får den til at give maksimal værdi for jer som kunde.
Vi tror, at det er vigtigt, at vi udvikler os sammen med vores kunder, for på den måde kan vi bedst muligt understøtte jeres forretning. En stor del af vores ansvar som samarbejdspartner er, at vi løbende introducerer nye muligheder for at skabe værdi gennem kantineløsningen. Eksempelvis ved at tilbyde take away, eller mulighed for gastronomiske uddannelsesaktiviteter og teambuilding for jeres medarbejdere.

Som en aktiv samarbejdspartner, med forståelse for vores kunders forretning, kan vi rådgive om hvordan kantineløsningen bedst udvikles og tilpasses, for løbende at afspejle jeres ønsker og behov.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?