Tid til ny frokostordning?

Lige nu kan I få frokosten leveret fra Meyers til kun 49 kr. pr. person i de første 2 måneder. Vi leverer frokost i hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

En frokostordning samler arbejdspladsen om ét fælles frokostmåltid, og hylder det fællesskab, der opstår, når vi spiser sammen. Lige nu giver vi jer en velsmagende frokostpause til kun 49 kr. pr. person i de første 2 måneder, når I  indgår en aftale med os senest 15. december. 

Vi henvender os til virksomheder med alt fra 10 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil. I vælger selv, om I ønsker frokosten leveret som buffet eller som portionspakket. Dyk ned i vores forskellige frokostkoncepter nederst på siden. 

De første to måneder er kuvertprisen 49 kr. pr. person pr. dag. Hertil kommer fragtomkostninger.

Efter de to første måneder gælder almindelig pris (fra 55 kr. pr. kuvert).

Tilbuddet gælder, når I indgår en aftale med os senest den 15. december 2020. I vælger selv hvilken dato, I ønsker at igangsætte jeres nye frokostordning i 2020 eller 2021.

Bestil minimum 10 kuverter.

 

Du kan bestille jeres nye frokostordning online her

Brug rabatkoden FROKOST2021 i bestillingen for at indfri tilbuddet.

Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden. 

Vi leverer Meyers Frokostordning i hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

 • Portionspakket 2020

  Portionspakket frokost

  Skræddersy jeres frokostordning

  Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

  Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

  Læs mere
 • Frokost Livretter Tirsdagsmenu

  Frokostbuffet

  En frokost fuld af livretter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere
 • Grøn frokost hos Meyers

  Den grønne

  Spis vegetarisk én eller flere dage om ugen

  Med vores grønne frokostbuffet hylder vi de fantastiske råvarer fra planteriget og flytter grænserne for, hvordan et vegetarisk måltid kan se ud – et måltid, der giver den fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden.

  Den Grønne frokost kan kombineres med frokostbuffeten med Livretter, så I selv vælger hvor mange dage om ugen, I ønsker vegetariske. Den Grønne frokost leveres kun i Storkøbenhavn.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop