Den Klassiske

Vores klassiske frokost består typisk af lige dele velkendte livretter og overraskende smagsoplevelser lidt udover det sædvanlige. Det er en tag-selv-buffet, hvor der altid indgår varme og kolde retter og forskelligt slags tilbehør.

  • Den Klassiske

    Vores klassiske frokostordning består oftest af en varm ret med tilbehør, kolde anretninger, friskbagt brød og to fyldige salater.

    Vi udvælger nøje vores kød, og vi bruger gerne økologiske mejeriprodukter fra vores venner hos Løgismose. Pålæg som pølser og skinker vil ofte være noget, vores fagfolk har forædlet og røget i vores egne gastronomiske værksteder, ligesom vi selv fremstiller eddike og henter æbler fra vores frugtplantager på Lilleø.

    De karakterfulde surdejsbrød og mørke rugbrød er nærmest en hjørnesten i vores frokostbuffet, som vi bager friskt hver dag.

”Der er god smag i de varme retter, og variationen af maden er super"

Sisse, SYBO games


Tag-selv-buffet

Maden

Dagens varme / lune ret

Den varme ret varierer dagligt, og vi henter inspiration fra både det klassiske danske køkken og fra resten af verden. Samtidig sikrer vi os, at der er sammenhæng i menuerne samt at de tager afsæt i sæsonen råvarer.

Dagens vegetarret (tilvalg)

Vegetarretten er fuld af sæsonens gode grøntsager og mættende proteiner. Denne skal tilvælges som en ekstra mulighed i bestillingen af dagens lune ret.

Tre kolde anretninger

De kolde anretninger ændres dagligt. Typisk vil to af dem være med fisk, skaldyr, kød eller fjerkræ, og den tredje ofte vegetarisk.

Salater

Der vil hver dag være to slags salater; begge fyldige, mættende og spækket med grøntsager, korn, pasta osv. Salatbar kan tilkøbes.

Ost

Et udvalg af oste med hjemmelavet tilbehør serveres to gange om ugen. Osten erstatter denne dag den ene kolde anretning.

Brød 

Vores eget friskbagte hvedebrød og rugbrød.

Sunde shots

Saft af friskpresset frugt og grønt serveres hver onsdag.

Kage

Hver torsdag serverer vi hjemmebagt kage fra vores bageri.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer

Kontakt os på 71 99 88 33 eller formularen her for at få et tilbud på levering vores frokostordning. Skriv venligst stillingsbetegnelse og antal dagligt spisende.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.