Dagens Ret

Nu er der ikke længe til, at vi løfter sløret for vores nyeste take på firmafrokosten. Den nye menu i klassen er ikke bare en frokost, men et fuldendt måltid. Vi kalder det Dagens Ret. Læs mere herunder.

  • Kontakt os nederst på siden eller ring på 71 99 88 33

    Dagens Ret

    Prøv et uforpligtende i 1 måned til blot DKK 49 pr. person

    Vores nye frokostkoncept Dagens Ret samler for alvor trådene. Bogstavelig talt. Vi skærer det klassiske tag-selv-bord med sine mange valgmuligheder ned til én sammenhængende oplevelse, hvor alle dele spiller sammen på tallerkenen.

    Konceptet er bygget op om ni forskellige elementer på en måde, så det hele harmonerer. Det gælder både i duft, smag og tekstur. Fem forskellige temaer – et nyt for hver arbejdsdag i ugen – skaber variation i dagens ret. I bliver på skift taget med en tur ind i mormorkøkkenet, over til Asien, ud til Mellemøsten, ned til Middelhavet og tilbage igen med gedigne, europæiske simreretter.

  • Vores frokost skal være god ved klimaet

    De grønne sager spiller en større rolle end kødet. Kødet i Dagens Ret vil oftest vil være af den lyse slags. Det vil sige mere kylling, fisk og svinekød, men også et enkelt besøg af okse, kalv og lam i ny og næ. Råvarerne er som udgangspunkt lokale, men smagsgiverne globale. På den måde sørger vi for et godt, dansk udgangspunkt, der samtidig giver mulighed for at sende madoplevelsen på tur til varmere himmelstrøg.


En uge med Dagens Ret

Menueksempler

MANDAG 

Kylling Danoise med skilt sauce / Sellerikrebinet med urtesalsa

  • Kogte kartofler med persille
  • Agurkesalat og rabarberkompot med roser
  • Sprødt kyllingeskind
  • Grillede ærter med persilleolie
  • Dampede asparges med hyldeblomst
  • Urtesalat med vinaigrette
  • Surdejsflute og smør

 

TIRSDAG

Lammebov i karrysauce med mandler og yoghurt / Tofu i karrysauce

  • Spidskål med frisk koriander
  • Løg bhagji
  • Raita af agurk, rødløg, krydderurter og frisk chili
  • Jasminris med kokosmælk
  • Grøn rabarberchutney
  • Sprøde papadums
  • Grillet naanbrød

 

ONSDAG

Marokkansk kalkuntagine med abrikoser, mandler og oliven / Gulerod- og kikærtetagine

  • Bulgur
  • Stegte gulerødder
  • Kikærtesalat med agurk
  • Hakket koriander og mynte
  • Granatæblekerner
  • Røgede og ristede mandler
  • Marokkansk fladbrød

- og sunde shots af friskpresset frugt og grønt 

 

 

TORSDAG

Chili con pesce med små fiskeboller af hvid fisk / Chili sin carne med bønner

  • Dampede ris
  • Mos af grillet avokado med purløgspesto
  • Bagte løg med ost
  • Cremefraiche og habanero-salsa
  • Hakket koriander
  • Sprøde majschips
  • Fladbrød

- og hjemmebagt kage fra Meyers Bageri

 

FREDAG

Ølbraiserede svinekæber / Braiserede grøntsagskrebinetter

  • Kartoffelmos
  • Bagte rodfrugter med persille og hvidløg
  • Stegte svampe
  • Salat med kørvel og estragon
  • Marinerede ribs
  • Rodfrugt-chips
  • Speltbrød med smør

 

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer

Kontakt os her eller på 71 99 88 33 for at høre om vores frokostordning. Skriv venligst stillingsbetegnelse og antal dagligt spisende.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.