Dagens Ret

Vores nyeste frokostkoncept Dagens Ret samler for alvor trådene. Bogstavelig talt. Vi skærer det klassiske tag-selv-bord med sine mange valgmuligheder ned til én sammenhængende oplevelse, hvor alle dele spiller sammen på tallerkenen.

  • Variation er kernen i den gode frokost

    Dagens Ret fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

    Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, sprøde toppings og nybagt brød. Menuen er baseret på fem forskellige temaer, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer.

    I vælger selv, om I vil servere Dagens Ret i sin enkle form eller supplere menuen med to udvalgte delikatesser. Delikatesserne varierer hver dag mellem oste, spændende pålæg eller et udvalg af charcuteri, som er oplagt at spise til eller på brød.

  • En bæredygtig frokost

    Vi mener, at en god frokost tager hensyn til klodens sundhedstilstand og også gavner vores egen. Derfor består Dagens Ret af de retter, som vi alle sammen er glade for at spise, tilberedt med en lille smule mindre kød, en lille smule mere grønt og propfuld af grønne urter, korn, bær og fuldkorn. Vi vælger oftest kød af den lysere slags, det vil sige mere kylling, fisk og svinekød.

    Det er smagen og kvaliteten af råvaren, som skaber grundlaget for den gode frokost. Derfor sørger vi for et godt, dansk udgangspunkt, men er ikke bange for at sætte kål, kartofler og korn i selskab med sumak, sesam og safran.


En uge med Dagens Ret

Menueksempler

MANDAG 

Gullasch med kartoffelmos
serveret med

  • Persillerødder glaseret med kommen, æblejuice og estragon
  • Knoldselleri marineret med grøn anis, mandler og æble
  • Syltede asier
  • Madbrød med kommen og rugbrød
  • Dagens alternativ ret: Vegansk gullasch med gulerod, selleri, perleløg og kommen

 

Delikatesser (tilvalg)

  • Røget torskerogn med hjemmerørt remoulade
  • Vesterhavsost med kandiserede valnødder og bitre salater

 

TIRSDAG

Butterchicken af Løgismosekylling med jasminris
serveret med

  • Grillede gulerødder med vadouvan
  • Pastinakcrudite med spinat, granatæble, cashew og koriander
  • Yoghurt med saltsyltet citron
  • Rugbrød og naan med nigellafrø
  • Vegansk kikærteragout

 

Delikatesser (tilvalg)

  • Rillette af gris med varme krydderier og mangochutney
  • Saltet torsk, bagte rødbeder med hvidløg, karry og spidskommen

 

ONSDAG

Frikadeller med stegte kartofler 
serveret med

  • Stegt spidskål med dild, persilleolie og ristede boghvedekerner
  • Dampede grønne bønner, sennep, persille og fennikelcrudite
  • Syltede agurker med dildfrø 
  • Hvedebrød og rugbrød
  • Veganske krebinetter med misosauce

 

Delikatesser (tilvalg)

  • Udvalg af oste med garniture 
  • Æggesalat med karry  

TORSDAG

Mørksej med perlebyg og helstegt blomkål 
serveret med

  • Rødbeder glaseret med eddike
  • Broccolicrudite med spinat, pære og hasselnødder
  • Saltede stikkelsbær 
  • Hvedebrød og rugbrød 
  • Persillerod braiseret i sennep og mandelmælk

 

Delikatesser (tilvalg)

  • Kalvespidsbryst med peberrod og pickles
  • Røget selleri med karljohan-svampe, kylling og timian

 

FREDAG

Porchetta med gnocchi 
serveret med

  • Bagte tomater med syltede løg og balsamisk eddike
  • Hjertesalat med perlebyg, oliven og oregano
  • Oliventapenade 
  • Foccacia og rugbrød 
  • Kålrabi stegt med rosmarin og citron

 

Delikatesser (tilvalg)

  • Burrata fra Nordhavn 
  • Rilette af and med cornichoner

 

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 71 99 88 33 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.