Lej lokaler hos Thorvaldsens Museum

Thorvaldsens Museum er en arkitektonisk perle i hjertet af København, der skaber en stemningsfuld atmosfære om jeres arrangement

Festlokaler i København

Thorvaldsens Museum er kendt som en af landets smukkeste bygninger og ikke mindst for Danmarks internationalt bedst kendte kunster, Bertel Thorvaldsen (1770-1844) samt hans skulpturer.

Lokalet hos Thorvaldsens Museum

Thorvaldsens Museums imponerende rum sætter et originalt præg på jeres arrangement, hvad enten der er tale om middagsselskaber eller receptioner. Der er mulighed for at leje museets monumentale forhal. Som en del af besøget på Thorvaldsens Museum, kan der indgå en rundvisning i museets faste samlinger eller i den aktuelle særudstilling.

  • Op til 150 siddende gæster
  • Op til 225 stående gæste
  • Mulighed for rundvisning
  • Tværkorridoren følger gratis med, når forhallen lejes.
  • Mulighed for at inddrage museets gård til velkomstdrink, såfremt vejret tillader dette

Lokalet kan lejes mandag-lørdag i tidsrummet kl. 17-24. Om mandagen kan det desuden lejes i tidsrummet kl. 10-17.

Kontakt os på telefon eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.