Skræddersyede events

Tilbage

I samarbejde med Good Boys Agency kan vi orkestrere forrygende firmafester, der blæser gæsterne bagover af begejstring og gør jeres arrangement til noget, I husker længe efter, at den sidste glimmer-konfetti er fejet op.


Et festligt samarbejde

Meyers

Hos Meyers Køkken har vi over 30 års erfaring med at stable de helt store events på benene og servere velsmagende festmenuer af sæsonens bedste råvarer, der er nøje tilpasset arrangementets formål, tema og størrelse. 

Good Boys Agency

Good Boys Agency, der bl.a. står den populære sommerfestival 'Musik i Lejet' er et professionelt hold af kulturkonsulenter og projektmagere, der planlægger de helt store events for større danske virksomheder og events over hele Danmark.

 • Ingen idé er for skæv og ingen fejring er for stor

  Fra den intime sammenkomst til den helt store gallafest

  Caribisk tema på kanten af Nordhavn med rytmisk lambada fra scenen, sand mellem tæerne og over 500 gæster med calypsohatte, eller en intim reception med Københavns bedste udsigt i Skuespilhusets højloftede foyer.

  Når vi har med de helt store fester at gøre, er der mange ender, der skal mødes og flere kompetencer, der skal i spil. Meyers og Good Boys Agency er i fællesskab både jeres sparringspartner, eventkoordinator, projektleder og afvikler gennem hele forløbet – naturligvis i tæt samarbejde med jer.

 • Den kreative del

  Vi udvikler festen efter jeres drømme

  Vi kommer med forslag til temaer, oplagte menuer, underholdning, lokaler mm., der er afstemt med de ønsker og det formål, I har. I fællesskab med jer laver vi et klart koncept, hvor festens formål og gæster er en central del.

 • Den koordinerende del

  Vi sørger for projektledelsen og planlægningen

  Vi lægger tidsplanen, finder de bedste DJ’s, booker jeres venue, bestiller maden og sørger for, at alt er kørt i stilling til den store dag. Vores opgave er, at I føler jer trygge, og derfor holder vi jer løbende opdateret gennem hele processen.

 • Den eksekverende del

  Vi afvikler jeres arrangement på dagen

  Vi stiller op med tjenere, afryddere, kokke, musik, underholdning og alt, hvad I ellers har behov for. Vi dækker bordene, serverer maden, skænker vinen, tager opvasken og alt det indimellem.

 • De attraktive venues

  Vi forkæler gæsterne i byens smukkeste lokaler

  Vi driver en række af Københavns mest attraktive venues og råder over spektakulære rum i Operaen, Skuespilhuset eller Cinemateket, men vi har også samarbejdsaftaler med steder som Kronborg Slot, Frederiks Bastion og Thorvaldsens Museum.

  Se mere

Tøv ikke med at kontakte os på 39186900 og få gode forslag til, hvordan jeres næste firmaarrangement kan blive en helt igennem mindeværdig oplevelse.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte et firmaarrangement til jer