Firmajulegaver fra Meyers

Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år. Vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser på en af vores restauranter og gavekort til spændende madkurser i Meyers Madhus, hvis I da ikke vil overraske medarbejderne med velsmagende festmenuer til årets højtider, fester og fejringer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan I kan glæde jeres ansatte med firmajulegaver fra Meyers.

Kontakt os via formularen for at høre mere om priser og muligheder. Venligst informer os om, hvor mange medarbejdere det drejer sig om, og hvilken julegave I er interesseret i at give.

Kontakt os for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

I kan vælge én af følgende julegaver

 • Store madoplevelser hele året

  Gavekort til catering

  Festlige menuer til årets højtider

  Med et gavekort til vores cateringmenuer, kan modtageren selv vælge, hvilken af årets højtider, vi skal servere maden til. Påskefrokost, julefrokosten eller nytårsmenuen.

  Gavekortet kan også bruges på vores klassiske buffet, spændende deleretter eller en delikat 3-retters menu til årets store fester og fejringer.

  Læs mere
 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Madoplevelser for livet

  Madkursus i Meyers Madhus

  Mere end 30 forskellige kurser

  Lad modtageren gå på jagt i udvalget af kurser i Madhuset, og find lige præcis dét kursus, der passer bedst; kurset for den bageglade, kurset om det italienske køkkens vidunderlige signaturretter, om hemmelighederne bag de sprødeste salater eller kurset, der tager dig med på vejen mod velsmag - i alt mere end 30 forskellige kurser.
  Det giver madoplevelser for livet, uanset om den heldige modtager er nybegynder i køkkenet eller passioneret amatørkok.

  - Valgfrit kursus
  - DKK 1.395 inkl. moms (1.036,- eks. moms)

  Se kurser
 • Tårnets platte samt kaffe og kage

  Meyers i Tårnet

  Smørrebrød i de højeste luftlag

  Giv kollegerne en usædvanlig smagsoplevelse i byens højeste luftlag.
  Vi tilbyder Tårnets platte samt kaffe og kage til 2 personer (værdi af 585 kr. eksl. moms) Med udsigt over Kongens København serverer vi to stykker højbelagt smørrebrød, der vælges af køkkenet og som serveres med 1 stort glas fadøl, 1 glas af husets vin eller en sodavand.

 • Friske småretter og varme retter

  Sult i Cinemateket

  Aftenbuffet med spændende smagsoplevelser

  Midt i København ligger SULT i Cinemateket, hvor den populære aftenbuffet byder på stribevis af sprudlende, friske småretter, varme simreretter og kolde drikkevarer ad libitum.
  Giv medarbejderne en festlig aften med dejlig mad og gode sager i glasset. Vi tilbyder SULT aftenbuffet til 2 personer til 472,5 kr ekskl. moms

 • Traktørfrokost til 2 personer

  Fasangården

  Nyd en madoplevelse midt i Frederiksberg Have

  Midt i Frederiksberg Have ligger den historiske Fasangården. I de gamle stuer serverer vi den klassiske traktørfrokost bestående af tre retter udvalgt af køkkenet på dagen (værdi for 2 personer 592,50 ekskl. moms)
  Nyd en enestående restaurantoplevelse i de højloftede stuer med de oprindelige, farverige tapeter fra guldalderen og slut frokosten af med en spadseretur i haven.

 • Sæsonnær madoplevelse for to

  H.C by Meyers på Hotel Odeon

  4 retters menu midt i Odense

  Midt I Odense ligger hotel H.C. by Meyers. Her byder vi indenfor til både hotellets gæster og forbipasserende, der er på udkig efter en velsmagende spiseoplevelse.
  Giv medarbejderne mulighed for at nyde en delikat 4-retters menu tilberedt med sæsonens allerbedste råvarer.
  4 retters menu for 2 personer (værdi 673,50 kr. eksl. moms)

 • En 'deilig' frokost

  Deilig

  En frokost i H.C. Andersens hus

  Deilig er et spiseri i HC. Andersens Hus i Odense, placeret midt i den forunderlige have, hvor der serveres godt til ganen til museumsgæster og byens borgere.
  Vi tilbyder ’En deilig frokost’ bestående af to stykker højtbelagt smørrebrød serveret med et glas øl, vin eller sodavand efterfulgt af kaffe og kage.
  2 personer. (Værdi 450 kr. ekskl. moms)


Løft den gode julestemning med firmajulegaver fra Meyers

EN MINDEVÆRDIG FIRMAJULEGAVE TIL DE ANSATTE

Julen er den perfekte anledning til at vise, at man værdsætter sine medarbejdere. Det kan dog være svært at finde firmajulegaver, som alle ansatte blive glade for, og som virkelig viser, at man har sat pris på deres indsats i løbet af året. Julegaver fra virksomheden er en vigtig instans og tradition i julehøjtiden. Vi har derfor selv været i tænkeboks med, hvad firmajulegaven 2021 skal være og er derfor kommet frem med dette tilbud til virksomheder, der skal finde på ideer til firmajulegaven.

Med firmagaver fra Meyers får alle medarbejdere med sikkerhed en følelse af at være værdsat. Samtidig får de en helt særlig gastronomisk oplevelse og et minde, de sent vil glemme. Vores firmajulegaver består nemlig af enten velsmagende og nøje sammensatte 3-retters menuer eller inspirerende madkurser. Spred lidt julehygge og giv medarbejderne julegaver, der kan huskes.

 

 

VÆLG SELV DEN PERFEKTE FIRMAJULEGAVE 

For mange er julegaver en højtelsket gestus i den søde juletid. Overrask for eksempel med vores cateringmenuer til årets store fester og fejringer.

Man kan også vælge, at julegaven til medarbejderne skal være et valgfrit kursus i Meyers Madhus. Det giver hver enkelt medarbejder mulighed for selv at vælge lige præcis det kursus, de drømmer om. Her får de frit valg mellem vores mange kurser i fx det Italienske, Japanske og nordiske køkken, men er man mere interesseret i pizza, surdej og wienerbrød, tilbyder vi også kursus i dét. Sovs og bøf bearnaise kan de ansatte også lære at mestre.

December er lige om hjørnet, og det kan være svært ikke at komme i julestemning på arbejdet. Husk julegaven til dine ansatte. Vi har således et varieret udvalg af firmajulegaver - find den perfekte julegave til dine ansatte hos Meyers, og vær med til at skabe lidt ekstra julehygge.

Med andre ord kan firmajulegaver fra Meyers imødekomme alle dine ansattes ønsker. Hvad skal jeres firmajulegaver 2022 være?