Firmajulegaver fra Meyers

Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år. Vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser på en af vores restauranter og gavekort til spændende madkurser i Meyers Madhus, hvis I da ikke vil overraske medarbejderne med velsmagende festmenuer til årets højtider, fester og fejringer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan I kan glæde jeres ansatte med firmajulegaver fra Meyers.

I kan vælge følgende julegaver

 • Fasangården

  Midt i Frederiksberg Have ligger den historiske Fasangården. I de gamle stuer serverer vi den klassiske traktørfrokost bestående af tre retter udvalgt af køkkenet på dagen. Nyd en enestående restaurantoplevelse i de højloftede stuer med de oprindelige, farverige tapeter fra guldalderen og slut frokosten af med en spadseretur i haven.

  Fasangården restaurantoplevelse for 2 personer til en værdi af 850 kr. inkl. moms.

  Læs mere
 • Meyers i Tårnet

  Giv kollegerne en usædvanlig smagsoplevelse i byens højeste luftlag. Med udsigt over København serverer vi to stykker højbelagt smørrebrød, der vælges af køkkenet og som serveres med 1 stort glas fadøl, 1 glas af husets vin eller en sodavand.

  Tårnets platte til 2 personer til en værdi af 610 kr. inkl. moms.

  Læs mere
 • Sult i Cinemateket

  I hjertet af København ligger SULT i Cinemateket, hvor den populære aftenbuffet byder på stribevis af sprudlende, friske småretter, varme simreretter og kolde drikkevarer ad libitum. Giv medarbejderne en festlig aften med dejlig mad og gode sager i glasset.

  SULT aftenbuffet til 2 personer til en værdi af 487,5 kr. ekskl. moms.

  Læs mere
 • Gavekort til catering

  Med et gavekort til vores cateringmenuer, kan modtageren selv vælge, hvilken af årets højtider, vi skal servere maden til. Påskefrokost, julefrokost eller nytårsmenuen. Gavekortet kan også bruges på vores klassiske buffet, spændende deleretter eller en delikat 3-retters menu.

  Gavekort til Meyers catering fra 175 kr. pr. person

  Læs mere
 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Madkursus i Meyers Madhus

  Lad modtageren gå på jagt i udvalget af kurser i Madhuset, og find præcis dét kursus, der passer bedst; kurset for den bageglade, kurset om det italienske køkkens vidunderlige signaturretter eller kurset om hemmelighederne bag de sprødeste salater - alt mere end 30 forskellige kurser.

  Valgfrit kursus: fra 600 kr. inkl. moms.

  Se kurser

 • Forkæl dine medarbejdere

  Bestil årets firmajulegaver og forkæl dine medarbejdere med oplevelser eller bæredygtig catering ud over det sædvanlige.

 • Mindeværdig oplevelse

  En firmajulegave fra Meyers er ikke som alle andre. Giv en oplevelse i julegave til dine medarbejdere, der vil blive husket.

 • Stort udvalg af julegaver

  Julegaven fra Meyers er noget, alle kan bruge. Julegaven kan være en forrygende 3-retters menu eller et madkursus på Meyers Madhus.

Kontakt os via formularen for at høre mere om priser og muligheder.

Kontakt os for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


Løft den gode julestemning med firmajulegaver fra Meyers

EN MINDEVÆRDIG FIRMAJULEGAVE TIL DE ANSATTE 

Vi har derfor selv været i tænkeboks med, hvad firmajulegaven 2022 skal være og er derfor kommet frem med dette tilbud til virksomheder, der skal finde på ideer til firmajulegaven.

Med firmajulegaver fra Meyers får alle medarbejdere med sikkerhed en følelse af at være værdsat. Samtidig får de en helt særlig gastronomisk oplevelse og et minde, de sent vil glemme.

Vores firmajulegaver består nemlig af enten velsmagende og nøje sammensatte 3-retters menuer eller inspirerende madkurser. Spred lidt julehygge og giv medarbejderne julegaver, der kan huskes.

VÆLG SELV DEN PERFEKTE FIRMAJULEGAVE

Man kan også vælge, at julegaven til medarbejderne skal være et valgfrit kursus i Meyers Madhus. Det giver hver enkelt medarbejder mulighed for selv at vælge lige præcis det kursus, de drømmer om. Her får de frit valg mellem vores mange kurser i fx det italienske, japanske og nordiske køkken, men er man mere interesseret i pizza, surdej og wienerbrød, tilbyder vi også kursus i dét. Sovs og bøf bearnaise kan de ansatte også lære at mestre.

December er lige om hjørnet, og det kan være svært ikke at komme i julestemning på arbejdet. Husk julegaven til dine ansatte. Vi har således et varieret udvalg af firmajulegaver - find den perfekte julegave til dine ansatte hos Meyers, og vær med til at skabe lidt ekstra julehygge.

Med andre ord kan firmajulegaver fra Meyers imødekomme alle dine ansattes ønsker. Hvad skal jeres firmajulegaver 2022 være?