Firmajulegaver fra Meyers

Vi tilbyder nu muligheden for at virksomheder kan give julegaver til deres medarbejdere. Forkæl jeres medarbejdere med en gastronomisk oplevelse hos Meyers. Vores firmajulegaver består af enten velsmagende og nøje sammensatte 3-retters menuer eller inspirerende madkurser. Kontakt os for at høre mere om, hvordan I kan glæde jeres ansatte med firmajulegaver fra Meyers. Venligst informer os om, hvor mange medarbejdere det drejer sig om, og hvilken julegave I er interesseret i at give .

Kontakt os for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

I kan vælge én af følgende julegaver

 • Juleand fra Meyers

  Juleaftensmenu

  • 3-retters menu til fire personer, leveret til døren i hele landet
  • DKK 1.130 inkl. moms (904,- ekskl. moms)

  Se menuen
 • Meyers nytårsmenu hovedret - Chateaubriand af dansk oksemørbrad

  Nytårsaftensmenu

  • 3-retters menu til fire personer, leveret til døren i hele landet
  • DKK 1.490 inkl. moms (1.192,- ekskl. moms)

  Se menuen
 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Madkursus i Meyers Madhus

  • Valgfrit kursus
  • DKK 1.295 inkl. moms (1.036,- ekskl moms)

  Se kurser

Løft den gode julestemning med firmajulegaver fra Meyers

EN MINDEVÆRDIG FIRMAJULEGAVE TIL DE ANSATTE

Julen er den perfekte anledning til at vise, at man værdsætter sine medarbejdere. Det kan dog være svært at finde firmajulegaver, som alle ansatte blive glade for, og som virkelig viser, at man har sat pris på deres indsats i løbet af året. Julegaver fra virksomheden er en vigtig instans og tradition i julehøjtiden. Vi har derfor selv været i tænkeboks med hvad firmajulegaven 2020 skal være og er derfor kommet nu kommet frem med dette tilbud til virksomheder, der skal finde på ideer til firmajulegaven.

Med firmagaver fra Meyers får alle medarbejdere med sikkerhed en følelse af at være værdsat. Samtidig får de en helt særlig gastronomisk oplevelse og et minde, de sent vil glemme. Vores firmajulegaver består nemlig af enten velsmagende og nøje sammensatte 3-retters menuer eller inspirerende madkurser. Giv medarbejderne julegaver, der kan huskes.

 

VÆLG SELV DEN PERFEKTE FIRMAJULEGAVE 

For eksempel vil en julegave til de ansatte i form af vores 3-retters jule- eller nytårsaftensmenu helt sikkert gøre dem mindre stressede op til den store højtid, hvilket kan give mere overskud til fordybelse i arbejdsopgaverne.

Man kan også vælge, at julegaven til medarbejderne skal være et valgfrit kursus i Meyers Madhus. Det giver hver enkelt medarbejder mulighed for selv at vælge lige præcis det kursus, de drømmer om. Her får de frit valg mellem vores mange kurser i fx det Italienske, Japanske og nordiske køkken, men er man mere interesseret i pizza, surdej og wienerbrød, tilbyder vi også kursus i dét. Sovs og bøf bearnaise kan de ansatte også lære at mestre.

Med andre ord kan firmajulegaver fra Meyers imødekomme alle dine ansattes ønsker. Hvad skal jeres personalejulegaver 2020 være?