Firmajulefrokost i vores unikke lokaler

På vores forskellige lokationer har vi mulighed for både at tilbyde eksklusive og mindre firmajulefrokoster, samt større julefester, fordelt i store lokaler med sikker afstand. Kontakt os meget gerne med jeres ønsker, og hør hvad vi kan tilbyde af menu og rammer for jeres firmajulefrokost.

 • Tårnet på Christiansborg

  Den ekskluskive julefrokost

  Inviter medarbejderne med i tårnet på Christiansborg og forkæl dem med Smørrebrød af den fineste slags.
  I de smukke lokaler højt hævet over København, får julefrokosten en højtidelig, men intim og behagelig stemning.

  Se menuen
 • Jul på fasangården

  Firmajulefrokost i historiske rammer

  Tag hele virksomheden med til en eksklusiv julefrokost i Fasangårdens unikke lokaler. Huset ligger i hjertet af Frederiksberg Have, og de enestående stuer giver mulighed for at afholde en intim og hyggelig julefrokost omgivet af farverige tapeter og detaljerede stuklofter iblandt Oehlenschlægers skrivepult og bogreoler.

  Se menuen
 • Julefrokost i Cinemateket

  Lad vores nyrenoverede restaurant blive rammen om årets julefrokost

  Med en firmajulefrokost på SULT får du og dine medarbejdere en delikat julemenu i Cinematekets storslåede lokaler. I kan vælge mellem traditionel, moderne eller vegansk menu, så alle fylder maven med lige det de ønsker. Kom ind og mærk den hyggelige atmosfære, der kan danne ramme om årets bedste fest i jeres virksomhed.

  Se menuen
 • Meyers i Operaen

  Restaurant i Den Kongelige opera

  Oppe under loftet af Operahusets foye - med udsigt til Københavns Kanal og Amalienborg - ligger Meyers i Operaen.

  Operaens balkoner og store rum med højt til loftet, er perfekt til den store julefrokost, der i denne tid skal deles op i mindre grupper. Sammen, men hver for sig.

  Man kommer straks i en højtidelig julestemning af Olafur Eliassons store lysekroner, den gyldne træsort som indrammer scenerummet og den delikate men klassiske julemenu.

  Se Operaens julepakke
 • Jul i Skuespilhuset

  Café og Restaurant Ofelia

  Restaurant Ofelia ligger i skuespilhusets foyer med udsigt til Københavns kanal.

  Det dramatiske mørke rum med højt til loftet, danner rammen om den afslappede julefrokost. Udover udsigten til kanalen er lyset i Skuespilhuset en oplevelse i sig selv. Det er designet så man føler, at man sidder under en stjernehimmel.

  Så I dette magiske rum skal der blot tilføjes duften af julemaden og gode kollegaer, så er julestemingen sikret.

  Se julefrokostmenuen

Sådan overholder vi forsamlingsforbuddet

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter.
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.
Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

 • Se alle vores unikke lokaler

  Vores restauranter hører hjemme i nogle af Danmarks mest toneangivende kulturinstitutioner som Det Kongelige Teater, Folketinget og Det Danske Filminstitut.

  Alle kan både danne ramme om det mindre selskab, såvel som lejes eksklusivt til den større firmafest.

  Vi er eksperter I at styre menneskemængder på en behagelig måde og tager alle nødvendige forholdsregler som anbefalet af sundhedsstyrelsen

  Se alle vores restauranter

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.

Kontakt Meyers Venues på 28 10 42 38, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.