Hold din fest, møde eller private dinning på Fasangården

Se mere på Fasangaardenfrb.dk

Hold din fest eller event i Fasangården 

I efteråret 2020 genåbner vi historiske Fasangården i Frederiksberg Have som et moderne traktørsted med rige oplevelsesmuligheder lige fra den hurtige gåturskaffe over madmarkeder og middagsstunder til livets store fejringer.

Netop booking af fester og events har vi åbnet op for før alt andet. Fordi vi nyder at skabe rammerne omkring alt fra bryllupper til 80-års-fødselsdage med afsæt i stærke holdninger til madhåndværk, velsmag og værtsskab. Fasangården bliver en unik tilføjelse til vores samling af spisesteder med muligheder for intime frokoster i de historiske stuer såvel som buldrende festbrag for op til 120 gæster i vores stemningsfulde parktelt.

 

Allerede nu er vi klar med priser og pakker, som kan plukkes direkte fra hylden eller skræddersys jeres unikke behov.

Skal I være blandt de første, der får lov at skrive nye kapitler til Fasangårdens 300 år lange historie? Så kontakt os og hør nærmere eller book en fremvisning. 

Kontakt os på telefon eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.