SULT i Cinemateket

Hold festen i den nyrenoverede restaurant SULT i Cinemateket.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte festen for jer

Hold dit arrangement i SULT i Cinemateket

I Cinematekets stueetage midt i København finder man Restaurant SULT med plads til 160 spisende gæster, og derfor er rummet oplagt til store fester, men kan også deles op med glasvægge ved mindre selskaber. Cinematekets moderne biografer, Carl med 182 pladser og Bio Asta med 140, er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger.

Det er også muligt at benytte vores klassiske mødelokale på 4. sal med flot udsigt over Kgs. Have, der egner sig til møder og mindre workshops. 25-40 gæster.

I Asta Bar kan I holde receptioner, debatarrangementer, bar-events, udstillinger mv.

 

  • Hold fest i SULT

    Cinemateket i København

    SULT's nyrenoverede og farverige univers er den perfekte ramme til konfirmationsfesten. Cinematekets smukke gammel bygning ligger centralt i København med Kongens have som nabo.

    Udover vores 3 retters menu tilbyder vi også brunch til store selskaber, også i eget lokale. Kontakt os og hør mere.

    Se SULTs konfirmationspakke

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.