Lad Meyers Madhus skabe rammerne for en aften, hvor I mødes i køkkenet på det tidspunkt i madlavningsprocessen, der er allersjovest. Som i TV-køkkenet har vi nemlig ’snydt lidt’ og lavet alt forarbejdet, så I slipper for at snitte, hakke, skrubbe, udbene og måle af.
I stedet kan I hygge jer om sluttilberedningen, inden I i fællesskab nyder dagens økologiske menu med en særligt afstemt vinmenu.

Dette teambuildingformat er det oplagte punktum efter en konference, et seminar eller en lang dag med møder og giver jer mulighed for at være fælles om et utraditionelt mål, hvor det er velsmag, køkkenhåndværk og gode råvarer der er jeres KPI’er.

I sætter selv rammerne og tiden, I har lyst til at bruge i køkkenet, men vi kommer naturligvis hellere end gerne med idéer og forslag.

Temaerne kan være mange, eksempelvis ’Havet omkring Danmark’, hvor vores kokke har fileteret og klargjort fiskene, så I blot skal færdiggøre og tilsmage jeres måltid.

Forslag til program

Kl. 18-18.30
Velkomst med bobler og snacks, samt gennemgang af dagens opgaver.

Kl. 18.30-19.30
I køkkenet med økologiske og sæsonbetonede råvarer

Kl. 19.30-21.00
Middag med dertilhørende vinmenu, udvalgt af sommerlier fra Løgismose samt kaffe/te.

I bestemmer selv, hvornår I ønsker at påbegynde arrangementet. Dette er blot et forslag til hvordan det kunne se ud.

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS PÅ 35363837 OG FÅ GODE FORSLAG TIL, HVORDAN JERES NÆSTE TEAMBUILDING KAN BLIVE EN HELT IGENNEM MINDEVÆRDIG OPLEVELSE.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.