Catering til jul

Juletid er spisetid. Når december melder din ankomst ser vi frem mod 24 dage, hvor vi skal storhygge med dem, vi holder af – og der skal velkendte juleretter og nye juletraditioner af både den salte og den søde slags på julebordet. ​Vi har fortolket den traditionelle julemad, så I kan nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter, friske smagsnuancer og varme krydderier, hvad enten den skal holdes med kollegaerne eller venner og familie. Er du vært ved årets julefest, så lad vores kokke sørge for, at du kan fylde bordet med alle de velkendte juleretter fortolket på ny og klassisk vis.

 • Mange eller få?

  Hvad enten i er mange eller få, så har vi menuen til jeres julefester. Vores julemenuer, som sendes ud til hele landet, egner sig for kuverter helt ned til 2 personer, mens vores andre julemenuer kan bestilles fra 10 kuverter.

 • Vegetarisk eller klassisk?

  Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk julemad. Med den klassiske kan I nyde de velkendte retter i selskab med sprøde urter og friske smagsnuancer, mens I med den vegetarske kan nyde menuer med varme krydderier og smæk på smagen.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større jule-arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone

  Fuldend oplevelsen

  Årets vinmenuer

  Se vores udvalgtre vinmenuer til julefrokost, juleaften og nytår

  Få det bedste frem i din festmenu med udvalgte vinmenuer, som er nøje sammensat for at komplementere madoplevelsen. Vinmenuerne kan du tilføje som tilvalg til menuerne.

  Se vinmenuer
 • Få maden til nytår leveret fra Meyers

  Til årets sidste aften

  Meyers Nytårsmenu 2019

  355,- pr. kuvert

  Inviter dine gæster på en fremragende 3-retters menu til nytårsaften 2019. Lad os tage køkkentjansen, mens du springer ind i det nye år.

  Bestil

Kom med i køkkenet

Meyers mad til jul

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres jul kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.