• Man-fre kl. 7-21

  Køkkenet har åbent fra kl. 8-20

 • Lør-søn kl. 8-21

  Køkkenet har åbent kl. 9-20

 • Brunch man-fre: kl. 9-12 og lør-søn: kl. 9-13

  Nyd vores brunch alle ugens dage

 • Morgenmad, frokost eller aftensmad?

  Se menuen

  Spis hos os

  Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

  Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

  Studierabat
  Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med 10 % på din yndlingskaffe to go.

  Se menuen her
 • Nem og velsmagende

  Take-away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af takeaway eller kom forbi Meyers Deli og afhent selv - vi har altid friskbagte sandwich, salater og hjemmelavet mad til opvarmning. Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering.

  Bestil mad til døren
 • Vær i god tid

  Kransekagetop

  Bobler og kransekage til kl. 12

  Vores konditorer laver traditionen tro den traditionelle, håndlavede kransekagetop af marcipan med 60 % mandler - og hvis du bestiller inden 12. december, giver vi dig en flaske Meyers bobler, Riesling cremant med for kun 50 kr. ekstra.

  Kransekagen kan hentes i Meyers Deli 30. eller 31. december.

  Se mere

Arrangementer hos Meyers Deli

 

 

 

Julefrokost

Er I på udkig efter maden – og måske også stedet – til årets julefest, har vi et bud. Spis julen ind hos os på Gammel Kongevej, eller tag den med hjem og nyd den sammen med familie, venner og kollegaer.

Julemenu:

- Christiansøsild med rødbeder og tyk fløde
- Rødspættefilet og remoulade rørt med kapers og kørvel
- Salat af saltbagt knoldselleri med enebær, grønkål og hasselnødder
- Confit af andelår og krydret rødkål kogt med solbæreddike
- Gode oste med blommerelish og oliven
- Brød fra Meyers bageri og smør
- Risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler

185 kr.

 

 

 

Æbleskiver og gløgg

Fra d. 8. november triller vores hjemmelavede æbleskiver med kardemomme og citronskal ind i Delien.

- 35 kroner for tre styks med tilbehør. For 65 kr. ekstra får skiverne selskab af vores varme og krydrede julegløgg.

 

Vi giver en gratis tebolle til alle poder, der forærer os et hjemmelavet flethjerte, kræmmerhus eller en helt tredje slags julepynt til vores vinduer i perioden 1. til 23. december.

 

Juledonuts

Spis dig lykkelig i vores to nye juledonuts, den ene med kirsebærkompot og kanelsukker den anden med sukker og kandiseret appelsinskal


– hver tirsdag og fredag frem til jul.

 

 

Ta' med til morgenløb

 Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. 

Læs mere om Meyers morgenløb.

 

 

 

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

 • Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Her kan du reservere bord