Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 195,-pr. person

FAQ - Bestil Meyers Weekendkasse

Weekendkassen er til min. 2 kuverter – men du kan bestille op til det antal personer, du ønsker. 

 

Weekendkassen koster DKK 195 kr. for en 2-retters menu + DKK 45 for dessert.

Leveringspris:

- 50 kr. i Storkøbenhavn

- 75 kr. i Odense, Aarhus og Aalborg

Levering vil ske i tidsrummet mellem kl. 06:00 og 17:00, og du vil modtage en sms med et nærmere leveringstidspunkt dagen inden. 

 

Få en en hjælpende hånd til aftensmaden, med en måltidskasse af næsten klargjorte retter af årstidens friske råvarer. Det kræver minimal tilberedningstid og du kan nemt og hurtigt få serveret lækker aftensmad i den travle hverdag.

Du modtager vejledningen med kassen.

Holdbarhed -  Maden kommer i en køleboks, der holder det friskt. Når du modtager maden skal du ligge varerne i køleskabet, hvor det kan holde sig i 3 dage. 

På alle retter har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

#SpisUdeHjemme 

Restaurationsbranchen er lige nu presset grundet Corona og det er herpå initiativ #SpisUdeHjemme er kommet. Mange af landets dygtige restauranter har omstruktureret sin daglige drift og tilbyder nu takeaway i større grad end tidligeresåledes at man kan nyde god mad derhjemme, og samtidig hjælpe til at holde restaurationsbranchen kørende. Dette skal sikre, at så mange restauranter som muligt, kommer helskindet ud af denne landekrise. Og vi i Meyers støtter op og tager del i dette initiativ.  

Hvad er Meyers Weekendkasse?  


I Meyers er vi stolte over at kunne præsentere vores Weekendkasse. Vores kokke er gået i køkkenet for at tilberede en udsøgt tre-retters-menu til dine weekendsaftener. Vi rører saucen og steger bøffen til dig, hvad enten anledning er til hjemmedaten, familie-middagen eller bare en aften, hvor I spiser lidt ekstra lækkert inden for hjemmets fire vægge. I Meyers Weekendkasse er alle råvarer eksklusivt udvalg og i høj kvalitet – så du ikke skal gå på kompromis udvalg og kvalitet på trods af, at du ikke kan tage ud at spise.  

Skab en restaurantoplevelse i dit eget hjem 


Vi vil gerne gøre vores til, at du kan bringe lidt af den savnede restaurantstemning hjem omring dit eget spisebord i weekendenMed Meyers Weekendkasse kan du skabe denne restaurantoplevelse i dit eget hjem. Du kan helt selv skabe omgivelserne i din egen personlige restaurant – hvad enten du er til levende lys og stille romantisk underlægningsmusik eller vil holde det mere uformelt og afspille din hverdagsplayliste med de nyeste POP-hits. Uanset dit valg, så tilbereder vi det bedste fra den eksklusive gourmetverden og sørger for det hele, så du på ingen tid kan være stjernekok i dit eget køkken.