Vegetarisk catering

Når hverdagens vegetarretter skal forvandles til en festlig vegetarisk smagsoplevelse, kræver det tid og eftertanke. Hos Meyers har vi i mange år arbejdet med grøn mad, du kan derfor trygt lade os hjælpe dig på vej med din næste velsmagende vegetariske festmiddag. Vores erfarne kokke håndterer nænsomt årstidens grøntsager og sammensætter veltilberedt vegetarmad til alle årets begivenheder – lige fra festlig julemad med vegetarretter til en eksklusiv vegetarisk nytårsmenu og den smagfulde vegetariske delemad.

 • Grøn salat med æg og Meyers rugbrød

  Konfirmations-tilbud

  10% på konfirmationsmenuer

  Vind gaven til konfirmanden, når du bestiller i god tid

  Få styr på maden til konfirmationen i februar.
  Vi giver 10% rabat på maden og samtidig er du med i lodtrækningen om 5 x 2 pladser på et valgfrit madkursus i Meyers Madhus (værdi 2.590 kr.) – så er gaven sikret til konfirmanden.
  BRUG KODEN: KONF10

 • Smagen af sæsonen

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du dem, når der allerbedst.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres arrangement kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hvad består vegetarretter af?

I takt med at fokusset på miljø og kost vokser, er der kommet en større interesse for vegetarisk mad og kødfrie dage. Men hvad spiser man egentlig som vegetar? En vegetarisk hverdag består af en plantebasseret kost, der tager udgangspunkt i frugt og grønt, korn og bælgfrugter. Herudover vælger en del at beholde æg og mejeriprodukter, som en del af deres daglige kost. Med dette som basis eksisterer der en lang række af variationer, hvor ens kost må indeholde flere eller færre elementer. Der kan for eksempel nævnes pescetarer, som udover den plantebasserede kost også spiser fisk og skaldyr, samt flexitarer, som hovedsageligt spiser vegetariske, men indimellem spiser en smule kød. I den anden boldgade er der eksempelvis den veganske kost, som udelukkende er plantebasseret.

For at kunne tilfredsstille alle de sanselige indtryk, man får af et veltilberedt måltid, er vegetarisk mad ofte meget nytænkende og velsmagende. Det er dermed kun fantasien, der sætter grænser, når man dykker ned i vegetar opskrifter og skaber sund aftensmad med mættende vegetarretter.

Vegetarisk catering

En vegetarisk hverdag er måske ikke noget problem, men hvordan skal den vegetariske festmenu se ud? Det kan vores kokke heldigvis hjælpe dig med. I Meyers har vi i mange år arbejdet med den grønne mad, og vi har derfor opnået en stor erfaring med at levere lækre vegetarretter af årstidens grøntsager til de kødfrie fester. Vi laver alt fra vegetarisk buffet catering til tiltalende vegetarisk julemad og en eksklusiv vegetarisk nytårsmenu. Det eneste, du skal gøre, er at finde en anledning, hvor du vil købe vegetarisk mad ud af huset samt servere den velsmagende vegetarmad til dine forventningsfulde gæster, så sørger vi for resten.

Er der alligevel nogen i selskabet, der ikke kan undvære kødet på tallerkenen, kan du altid kombinere vores vegetariske menuer med de klassiske menuer, der indeholder kød. Du vælger blot, hvor mange af det samlede antal kuverter, der skal være med kød, når du er kommet til bestillingsflowet. På den måde kan du sikre, at alle dine gæster bliver mere end tilfredse med dit valg af catering.