Tips og tricks til din catering fra Meyers

Når du bestiller vores catering, vil vi gerne følge arrangementet helt til dørs og gøre det så nemt som muligt for dig. Udover den vejledning, der følger med din menu har vi på denne side samlet de mest stillede spørgsmål i et overblik, så du har alle informationer og kan slappe af i selskab med dine gæster.

Find vores mest stillede spørgsmål her

Når du bestiller catering hos Meyers trækker vi først betalingen, når vi har leveret din ordre. Derfor bliver der til at begynde med blot trukket 1 kr. på dit kort. 

Vi leverer catering på fade og i skåle til vores leveringszoner i både Jylland og på Sjælland. 

Gælder menuerne Buffet, 3-retters, Delemad, Receptionsmenu, Konfirmationsmenu, Konfirmationsbuffet, Julefrokost og Nytårsbuffet.

Klik på nedenstående link for at hente pdf'er med priser for Sjælland og Jylland.

Sæsonkasser leveres til hele landet - dog kun brofaste øer. De gælder blandt andet menuerne Nytår, Juleaften, Julefrokost, Mortens aften og Påskefrokost

 • Sjælland 75 kr. 
 • Fyn 150 kr. 
 • Jylland 150 kr.  

Se den specifikke menu for leveringsdage og tidspunkter.

 

Ja det kan du sagtens! Du kan vælge at kombinere menuerne i løbet af bestillingsflowet, når du bestiller din cateringmenu. 

Når du har gennemført din ordre på www.meyers.dk, modtager du kort tid efter en ordrebekræftelse på den e-mail, du har skrevet i bestillingen. Tjek eventuelt i din spam-mappe eller uønsket mappe, hvis du ikke modtager den umiddelbart efter bestilling. Ellers skal du kontakte kundeservice på 39 18 69 00.

Hvis du har bestilt en almindelig cateringmenu er det ikke muligt for chaufføren blot at stille maden udenfor. Det er derfor vigtigt, at der er nogen hjemme på adressen til at modtage maden - ellers kan vi ikke levere din ordre. Ifølge fødevaremyndighederne har Meyers ansvaret for maden og den korrekte håndtering af denne, indtil vi leverer maden til dig som kunde. 

Har du derimod bestilt en sæsonkasse som f.eks. menuen til Mortens Aften kan vi godt stille din bestilling udenfor døren eller i f.eks. din carport. 

 • Firmajulefrokost

  Julefrokost med kollegaerne

  Lad os hjælpe jer med julemaden til firmajulefrokosten

  Danseskoene skal støves af, når vi endelig kan samles til årets firmajulefrokost.

  Læs mere om årets julefrokost
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken