Opera Hedeland

På Opera Hedeland kan du nyde vores picnicbox i det fri til tonerne af Giuseppe Verdis operaforestilling Rigoletto 6. 13. og 14. august 2021. Glæd jer til koldhævet foccacia, laksetatar m. æble, forårsløg og rugchips, vitello tonnato, små kartofler vendt med basilikumpesto, grillede grøntsager og meget mere, pakket til at nyde i græsset til de smukke toner.

 • Årets operamneu

  Picnickurv med årets forestilling

  Vi sætter traditionen tro smag til den musikalske oplevelse under åben himmel og fylder picnicboxen med sommerlige lækkerier som:

  Koldhævet foccacia med rosmarin og hvidløg
  Romanesco sauce
  Laksetatar m. æble, forårsløg og rugchips
  Vitello tonnato af kalvetyndsteg
  Små kartofler vendt med basilikumpesto og sprøde kerner
  Grillede marinerede fennikel og squash og rosmarin vendt med citronolie og drysset med græskarkerner
  Grønne bønner med langtidsbagte tomater og mozzarella
  Pecorino med marinerede oliven og kompot

  Læs mere
 • 2021

  Opera under åben himmel

  Oplev operaenforestillingen Rigoletto

  Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene og danner hvert år ramme om store operaoplevelser. Opsætningerne skabes specielt til teatrets beliggenhed i det smukke vilde hedelandskab.

  I år er det Giuseppe Verdis operaforestilling Rigoletto - en barsk og rørende fortælling fuld af smuk musik. I Opera Hedelands opsætning indtager den svenske baryton, Fredrik Zetterström rollen som Rigoletto, mens partiet som datteren Gilda synges af tyske Marie Heeschen. Den kendte danske tenor, Peter Lodahl, synger op mod begge i rollen som Hertugen af Mantua.

  Læs mere