Julefrokost Kolding


Det er dejlig nemt at bestille julefrokost ud af huset i Kolding. Meyers kokke har sammensat en velsmagende julefrokost, som bliver leveret lige til døren. Der er uanset om du befinder dig i Kolding, Christiansfeld, Vejen, Vamdrup, Egtved eller en af de mange andre omkringliggende byer.

Lad os sørge for maden, så du har mere tid til julehygge. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Kolding og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost traditionen 

Julefrokosten i Danmark er en af julens mange traditioner. Her samles vi med venner, familie eller kollegaerne til julehygge. Traditionen tro disker vi op med diverse lækkerier, der skal pryde bordet til julefrokosten. Men fænomenet, julefrokost, startede med at være en kort stund mellem chefen og hans ansatte. Vi spoler tilbage til efterkrigstiden, hvor man efter arbejdet den 24. december fik en lille snaps og et stykke kransekage for at ønske hinanden god jul.

Denne lille gestus har sidenhen udviklet sig til en begivenhed, hvor vi udvisker hierarkiet på kontoret og samles om den store julefrokost menu og lidt forfriskende til ganen.        

Julefrokost ud af huset Kolding - Er du klar med årets julefrokost menu?

December er lige om hjørnet, og står du for året julefrokost i Kolding? Uanset om det er kollegaerne, vennerne eller familien, der skal samles til julefrokosten, vil vi gerne sørge for, at de får noget lækkert at spise. Der er naturligvis store forventninger til julefrokost menuen og det kræver utvivlsomt en del tid at indfri dem. Det kræver detaljeret planlægning, tunge indkøb, timer i køkkenet og så frarøver det en masse tid vi kunne have spenderet med vores kære. Det er hjerternes fest og hygge og julegaveindkøb står øverst på to do-listen.  

Så lad vores dygtige kokke tage sig af maden til din julefrokost i Kolding. Du kan imponere gæsterne med en fantastisk dansk julefrokost og bruge december måned på at julehygge. Lad Meyers sørge for en julefrokost menu, du og dine gæster ikke vil glemme og bestil din julefrokost menu ud af huset. 

Julefrokosten leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så hvis du befinder dig i Kolding eller i en af de omkringliggende byer, kan du få maden leveret lige til døren.


Julefrokost menu 2021

Vores kokke har sammensat en veltilberedt klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Kolding og omegn får du 12 velsmagende retter. 

Vi følger den klassiske rækkefølge, så først serveres fisken, som efterfølges af de lune retter.

Fisken på vores julefrokost menu består af gammeldagsmodnede sild med rødløg, kapers og dild. Dertil har vi nyfortolket karrysalaten og lavet en karrycreme vendt med Lilleø-æbler og bladselleri. Det er en klassiker, vi alle sammen kender, men vores kokke har nyfortolket en smule på retten. Den anden fiskeret vi serverer er vore egen gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild hertil rævesauce. Retterne nydes akkompagneret af en skive rugbrød eller ølandshvedebrød fra Meyers Bageri.

Lune frikadeller er selvfølgelig på menuen og serveres med syltede agurker fra Samsø. Den lune ret af menuen er møre og saftige confiterede andelår, som serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Vi vil anbefale at bruge de små danske kartofler, som er vendt i brunet smør, persille og havsalt til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til dette års julefrokost menu er langtidsstegte gulerødder med solsikkekerner og vild brøndkarse samt en frisk salat af grønkål med citrusfrugter og ristede valnødder. 

Efter de første lækre retter har I måske brug for en lille pause, inden den klassiske dessert bliver serveret. Når der er blevet slået mave kan kampen om mandlen begynde. Den gemmer sig naturligvis i en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og kane og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Vi sørger for, at der er en hel mandel med til risalamanden.

Det var alle retterne af vores julefrokost menu 2021. Du kan nemt og hurtigt bestille mad ud af huset Kolding.